MSI GP626QE macOS Kurulumu

Hepsinde farklı yerte takılabilir ama görsel paylaşman gerekli. Şimdi ilk olarak Paragon ilhe HFS bölümünü en baştan biçimlendirin. Sonra Sierra kurulumu yapın ve hata alırsanız görsel paylaşın. Başka sürümler yüklemeye çalışmayın.

Hepsinde farklı yerte takılabilir ama görsel paylaşman gerekli. Şimdi ilk olarak Paragon ilhe HFS bölümünü en baştan biçimlendirin. Sonra Sierra kurulumu yapın ve hata alırsanız görsel paylaşın. Başka sürümler yüklemeye çalışmayın.
Başka sürümleride deneyince anladım ki, çift ekran kartları birbiri arasında geçiş yaparken OS X çöküyor. Linux'ta da zaten aynısı oluyordu. Intel HD'den Nvidia'ya geçerken aynı kitlenmeler yaşanıyordu.
Şuradaki ve şuradaki bağlantıları inceledim. Clover'da F4 ile ACPI dosyalarını çıkarttım. Windows'a döndüğümde iasl programı ile rehberlerdeki derlemeleri yaptım. PowerShell ile bash'i açtım GNU/grep programını kullanabilmek için.
_OFF metodunu .dsl dosyalar içerisinde grep ile aradım ve:
  • DSDT.dsl
  • SSDT-15.dsl
  • SSDT-2.dsl
  • SSDT-5.dsl

Dosyaları içerisinde oldukları listelendi. Fakat sonra neyi nereye yamalayacağımı anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı