MSI GP62M 7RD alınır mı?

Sefa24

Hectopat
Daha fazla  
Ben yaklaşık 4000 TL bütçeyle laptop araştırıyordum ve MSI GP62M laptopu buldum. Çeşitli yazıları okudum fakat bazıları FPS'i çok alırken bazıları ise fazla aldıgını belirten yazılarla karşılaştım. Bu yazılar kafamı karıştırdı ve bu bilgisayarla ilgili çeşitli sitelerde de araştırırken oyunlarda aldığı FPS'ler, dayanıklılıgı, ekranın IPS olup olmadıgı hakkında bilgi karışıklıgı yaşadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GV62 7RD-1617XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Ben şu ürünü takip ediyorum. KDV indirimi olunca 3350 TL gibi bir fiyata düşüyor ve o fiyata kesinlikle daha iyisini bulamazsın.
Ben 1 ay içerisinde kesin alacagım ama kdv indirimine koyacaklarını sanmıyorum çünkü yanılmıyorsam 1 ay önce indirime girmişti %18 kdv indirimiyle, kesin bir bilgin varmı ?
Bir de internetten almayı düşünmüyorum çünkü muhattap almıyorlar bir sorun oldugunda.

Ben yaklaşık 4000 TL bütçeyle laptop araştırıyordum ve MSI GP62M laptopu buldum. Çeşitli yazıları okudum fakat bazıları FPS'i çok alırken bazıları ise fazla aldıgını belirten yazılarla karşılaştım. Bu yazılar kafamı karıştırdı ve bu bilgisayarla ilgili çeşitli sitelerde de araştırırken oyunlarda aldığı FPS'ler, dayanıklılıgı, ekranın IPS olup olmadıgı hakkında bilgi karışıklıgı yaşadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
FPS düşmesi kullanıcıdan kullanıcıya göre değişebiliyor ama işlemci farklılığı varsa ondan olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı