MSI GP62M 7REX Laptop Çok Isınıyor

TuncayGezer

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım laptop çok ısınıyor ve oyunda takılıyor, CS:GO'da yeteri kadar FPS vermiyor. Bilgisayarımın sorunu nedir arkadaşlar?
PC marka ve özellikleri:
  • MSI GP62M 7REX(Leopard Pro)-1618XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner yükleyip oyun içindeki sıcaklıkları bizimle paylaşın. Isıları tahmin edemeyiz sonuçta.
---
Bilgisayarı yeni açtım ve şuan ısı 30 derece'den 55 dereceye kadar arttı. Oyunda bu sıcaklık 60-70 arası belki daha fazla, işlemci o kadar ısınıyor ki CS-GO oyunun da takılı kalıyor ALT+TAB dahi yapamıyorum cevap verdiğin için teşekkürler.

Bilgisayarı yeni açtım ve şuan ısı 30 derece'den 55 dereceye kadar arttı. Oyunda bu sıcaklık 60-70 arası belki daha fazla, işlemci o kadar ısınıyor ki CS-GO oyunun da takılı kalıyor ALT+TAB dahi yapamıyorum cevap verdiğin için teşekkürler.
60-70 hatta 80 normal bir sıcaklık. Oyun oynuyorsunuz buz gibi olmasını bekleyemezsiniz.
Nasıl bir takılma yaşıyorsunuz?

Buz gibi olmasını beklemiyorum tabi ki haklısınız ama o kadar sıcaklıkta oluyor ki bilgisayarı kapatıp açmadan düzelmiyor. Oyun aniden donuyor ve ne kapatabiliyorum ne başka sekmeye geçebiliyorum, bilgisayarım daha yeni, alalı pek fazla olmadı 1050Ti var içinde ama Youtube'da videolarınızı da izledim FPS bir hayli fazla ama benimkinde 100 civarında kalıyor, ısınma sorunundan dolayı galiba. Ne yapmam gerekiyor? Tekrar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Şu an CS-GO oyununa giriş yaptım FPS çok değişken ısı 50 civarı dediğiniz gibi ısı dan kaynaklanmıyor galiba. Oyun aniden takılıyor ve FPS düşüklüğünün sebebi nedir peki?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı