MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR Laptop Nasıldır?

Merhaba aynı laptopu ben de aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor kurulum için?
Şarj edip mi açayım, yoksa prize takılı halde mi?
Pil ve laptop sağlığı için ne yapmalıyım?
Yeni seri bir laptop. Daha çok yeni olduğu için inceleme zor bulursunuz. MSI yakın zamanda driverları ekleyecektir. Zaten Windows 10 temel tüm driverları yüklüyor, ekran kartını ve basit driverları güncel tutarsanız sıkıntı çıkmaz.
MSI kalitesi ortada. Sizi üzeceğini sanmıyorum.
Hocam ‘one touch’ kurulumu mu önce yapayım? Yoksa windows 10’un mu?

Merhaba aynı laptopu bende aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor kurulum için?

Hocam ‘one touch’ kurulumu mu önce yapayım? Yoksa Windows 10’un mu?
Prize takılı olsun ve önce Windows 10 yükle.

Merhaba aynı laptopu ben de aldım. Şimdi ne yapmam gerekiyor kurulum için?

Hocam ‘one touch’ kurulumu mu önce yapayım? Yoksa Windows 10’un mu?
Hayırlı olsun öncelikle. Windows 10 kurulumunu yapın, var ise tüm Windows güncelleştirmelerini yapın.
Gerekmedikçe prizden çıkarmayın.
Pil sağlığı için 3-4 ayda bir Battery Calibration yapabilirsiniz, 'Driver' bölümünde olması gerek, şu anda bakamıyorum.

Hayırlı olsun öncelikle. Windows 10 kurulumunu yapın, var ise tüm Windows güncelleştirmelerini yapın.
Gerekmedikçe prizden çıkarmayın.
Pil sağlığı için 3-4 ayda bir Battery Calibration yapabilirsiniz, 'Driver' bölümünde olması gerek, şu anda bakamıyorum.
Teşekkür ederim, daha birkaç saat oldu geleli.🤗
Peki Battery Callibraiton nedir? Program mı, yoksa driver bölümünde mi?
Bir de hocam Recep Baltaş’ın Windows 10 UEFI videosunda dediğine göre, yüklerken her güncelleştirmeyi yapıyormuş.
Yalnız aklıma takılan bir şey var; internete bağlı olmak şart mı?

Teşekkür ederim, daha birkaç saat oldu geleli.🤗
Peki Battery Callibraiton nedir? Program mı, yoksa driver bölümünde mi?
Bir de hocam Recep Baltaş’ın Windows 10 UEFI videosunda dediğine göre, yüklerken her güncelleştirmeyi yapıyormuş.
Yalnız aklıma takılan bir şey var; internete bağlı olmak şart mı?
Evet en sağlıklısı internete bağlı olmanız.
Battery Calibration [Support > Utility] bölümünde.

Evet en sağlıklısı internete bağlı olmanız.
Battery Calibration [Support > Utility] bölümünde.
Peki hocam Freedos'da iken WiFi'ye bağlanabilir miyim?
Videolarda ethernet ile bağlanıyorlardı fakat ethernet kablosu yok şu an elimde. Kurup sonra ağa bağlanırsam sıkıntı olur mu?
Bir de kurulum esnasındaki ayarları sonradan değiştirebiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ayarları sonra da değiştirebilmeniz gerek, ayrıca FreeDOS'ta WiFi'ye bağlanamazsınız, kurulum sonrası başlarken zaten bağlanıyor.
Teşekkürler, o zaman kurduktan sonra hallederim.
Teşekkürler, o zaman kurduktan sonra hallederim.
Hocam kurulum esnasında bağlandım wifiye yalnız; SSD’ye kurdum (C olarak) ancak HDD’yi D olarak görmedi.
Birde Edge’de sayfaları açamadı.
Mouse çıkmıyor yanında sadece çanta geldi. CD de çıkmıyor, bilgisayarın içindeki harddiskin içinde driver CD diye bir bölüm ayarlamışlar. Tek tıkla kurulum özelliğide mevcut.
Hocam windows 10 kurulumu esnasında o kısmı silmemiz gerekiyor galiba. Ben sildim. Peki klavye ışık ayarı vs. için hangi yazılımı kurmam gerekli?
Evet ayarları sonra da değiştirebilmeniz gerek, ayrıca FreeDOS'ta WiFi'ye bağlanamazsınız, kurulum sonrası başlarken zaten bağlanıyor.
Hocam laptopu evde bıraktım, dolu pille. Birkaç ay boyunca kalabilir. Yurtta kaldığım için emin olmadı ailem güvenliğinden.
Bir sıkıntısı olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı