MSI GP65 vs MSI GL75

Bütçe
14000

Kraven18

Femtopat
Merhaba dostlar.

Early Black Friday indirimleri ile yurt dışından başlıkta belirttiğim iki modelden birisini almayı planlıyorum.

Siz olsanız hangisini neden tercih edersiniz? Kullanan arkadaşlarımda varsa onlarında kullanımlari hakkında bilgi edinmek isterim.

Linkler: GP65.

GL75.

MSI GL75 alırdım ben nedenleri ise;
1- Hafızası diğerine göre daha fazla ssd olana sistemi hdd olana oyunları kurarsın.
2- 17.3" ips ve mat ekran buda güneş ışığı vurduğunda ekranın kararmasını önler.
3- 408 TL daha pahalı fakat bu fiyatı verdiğinde bu az miktarı çok rahat çıkabilirsin. Yani hemen hemen diğeriyle aynı özellikle ve tık üstü.
Benim şahsi fikrim bu yönde.

MSI GL75 alırdım ben nedenleri ise;
1- Hafızası diğerine göre daha fazla ssd olana sistemi hdd olana oyunları kurarsın.
2- 17.3" ips ve mat ekran buda güneş ışığı vurduğunda ekranın kararmasını önler.
3- 408 TL daha pahalı fakat bu fiyatı verdiğinde bu az miktarı çok rahat çıkabilirsin. Yani hemen hemen diğeriyle aynı özellikle ve tık üstü.
Benim şahsi fikrim bu yönde.
O 408 TL fark da diğer ürünün kargosunun ücretli olması sebebiyle kapanıyor bile.

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı