MSI GP66 aşırı ısınıyor

Yenilemeyin hocam fabrika çıkışlı macunun yerini hiçbiri tutmaz.

Altında hava akışı oluşacak bir yükseklikte mi? 6 ay olduğu zaman değiştirin macunu daha etkisi kalmaz onun.
Altında hava akışı oluşacak bir yükseklikte mi? 6 ay olduğu zaman değiştirin macunu daha etkisi kalmaz onun.

10870h da ısınan bir işlemcidir ayrıca.

Bende de GP66 11ug var. Alalı 6 ay oldu 2 gündür 90 üstü çalışıyor. Servise gönderdiniz mi hocam? Ücretli mi?
Göndermedim şuan kullandığım için cpu yüzde 99'a sınırladım geçici olarak çözdüm problemi.

O makinada termal macun yok, bende 17.3 olanı var malum. Turbo fanı her halukarda açmakta fayda var ben bu şekilde kullanıyorum sorun olmuyor.

Düzenleme ;Sıvı metal var, termal macun yok derken.

10870h da ısınan bir işlemcidir ayrıca.
Doğrdur ama 95 üzerilerini görmesi normal gelmedi bana.
O makinada termal macun yok, bende 17.3 olanı var malum. Turbo fanı her halukarda açmakta fayda var ben bu şekilde kullanıyorum sorun olmuyor.

ben turbo fanı açtığımda 1-2 derece fark ediyor sadece.

Doğrdur ama 95 üzerilerini görmesi normal gelmedi bana.

ben turbo fanı açtığımda 1-2 derece fark ediyor sadece.
GP66 'lar ısınıyor o zaman. Bende bariz fark var. CPU 90-95, GPU 85-90 civarı gezdiğinde turboyu açarsam işlemci 87 'lere ekran kartı 75-80 'lere düşüyor. Hatta 70.

Sıvı metale 12.nesilde geçmedi mi MSI ? Sanki 11.Nesilde yoktu . Termal macun yenilesek garanti dışı kalıyor mu ?

Makinayı tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…