MSI GP66 Leopard 11UG-046xtr alınır mı?

Bütçe
22.000-24.000 TL

Hocam öncelikle ilginize teşekkürler. Mimarım render, 3d gibi işlemlerde kullanacağım asıl olarak. Bu sebeple aslında Asus ROG Strix G713 düşünüyordum. Sonradan bu yöne kaydım. Qhd monitorüm yok genellikle FHD monitörüme bağlı kullanacağım. İki laptop arasındaki fark şirket üzerinden alacağım için bana 2000 TL civarına geliyor bu farka 3080 değebilir diye düşündüm. Ancak işlemci olarak da asus benim işime daha çok yarayacak gibi. Ne tavsiye edersiniz?
Zamanınızın büyük bölümünü qhd bir monitör ile geçirecekseniz mantıklı ancak aksi durumda @Sabnerto hocamın dediği gibi Fiat'a(biraz abartı^^) Porsche motoru takmak gibi oluyor.
Aslında genellikle iş ağırlıklı ve monitöre bağlı kullanacağım hocam.

Son düzenleme:
Kullandığınız program eğer ekran kartı destekliyorsa zaten 3080 daha çok işinizi görecektir. Desteklemiyorsa zaten ASUSu almalısınız , işlemci olarak daha iyi.

Hocam şu an almayı düşünüyorum siz ne kadara almıştınız?
Kaç saat gidiyor?
Ne kadar ısınıyor?
Tavsiye eder misiniz ama galiba siz MSI almadınız okuduğum kadarıyla.

Hocam şu an almayı düşünüyorum siz ne kadara almıştınız?
Kaç saat gidiyor?
Ne kadar ısınıyor?
Tavsiye eder misiniz ama galiba siz MSI almadınız okuduğum kadarıyla.
Kusura bakmayın çok yoğundum iki haftadır bakamamışım. MSI aldım ben RTX3080 olan modeli. Oldukça memnunum şu ana kadar oynadığım hiç bir oyunda problemim olmadı. Isınması şöyle MSI app'den derecelere bakabiliyorsun. Dereceler çok yükselmiyor en fazla 85 çıkıyor fakat kasanın malzemesinden dolayı kasa aşırı sınıyor harici monitör ile kullandığımdan hissetmiyorum fakat klavye bile çok sıcak oluyor. Pil dayanaklılığı kötü oldukça en düşük parlaklık güç tasarrufu modunda maks 2 saat götürüyor. Kasası çok kaliteli değil yani görsel olarak güzel fakat hoparlörler mesela rezalet çok kötü. 25k ya aldım ben. Nazar değmez umarım bakalım. Genel olarak öneririm çünkü RTX3080 farkını anlıyorsunuz arkadaşımda 3070 bulunmakta FPS değerlerimiz çok farklı. Kolay gelsin size iyi günler. ))

Bende daha alalı 7 gün oldu 21.5 3070 gp76 240hz 16ram aklımda iade Edip 25e 3080 144 Hz gp66 32ram alma fikri var.
Benim3070 gp76 Max 83 gördü ama alta salman soğutucu koyunca 72 lerde geziyor ve bu beni uzun vadede çok iyi hissettirecek gibi önceki sobASUSum 98 hatta yazın kapanıyor du tabi biri 3070 biri 1060 biri alüminyum+plastik biri full plastik.
3080 kafamı karıştırdı.....
Arkadaşınız 3070 gp kasa mı kullanıyor.

hayır arkadaşım monster 3070 kullanıyor ram onun da 32gb işlemcimiz de aynı ama arada ciddi fark mevcut. Bence iade edebiliyorsan edip 3080 geç kesinlikle çünkü senin modelin SSD 512gb benim fikrimce çok yetersiz ben şu an 600gb kullanıyorum mesela. Ram 32gb gene bir artı. GPU aten 3080 çok daha fark yaratıyor. Fakat olur da iade olmazsa da sıkma bence canını 240hz 3070 de bence çok güzel bir bilgisayar. Altına koyduğun soğutucuyu atabilir misin bir de ben soğutucusuz kullanıyorum bana da bir soğutucu şart oldu.

Benim3070 gp76 Max 83 gördü ama alta salman soğutucu koyunca 72 lerde geziyor
Sizinki(72) de fazla iyiymiş, muhtemelen işlemciyi çok kullanmayan bir uygulama. Bir de soğutucunun 10 derece fark yaratması da garip, birebir aynı koşullarda bir karşılaştırma değil gibi.

Sizinki(72) de fazla iyiymiş, muhtemelen işlemciyi çok kullanmayan bir uygulama. Bir de soğutucunun 10 derece fark yaratması da garip, birebir aynı koşullarda bir karşılaştırma değil gibi.
evet bana da baya garip geldi. bf2042 oynadım dün 90 derecelerde direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…