MSI GP66 Leopard alınır mı?

Bütçe
20.000
GP66 sıkı takip ettim bende .Mart ortası fiyatı 21 binden nisan başına kadar 25 bini gördü.Nisan 1 itibari ile tüm stoklar kaldırıldı yada bitti anlamadım.Almanya amazonda şu anda türkiyede en son 25 bine satılan laptop vergi+kargo da dahil 17.500 geliyor.Aradaki farka bakarmısınız resmen türkiyede satıcılar yerleştirmasyon yapıyor.Türkiyeden alınmaz abi laptop a-l-ı-n-m-a-z....

Kardeşim 4 gözle bekliyorum yorumlarını o zaman. Güle güle kullan şimdiden.

Hocam özür dilerim. Gp 66 Leopard değil de abimle benzer olması için triton 300 SE almıştık. Konuyu triton 300 SE nasıldır diye okumuştum kusura bakmayın. Technopattakiler gp 66 Leopard'ın pilinin çok gitmediği ve ağır olduğunu söylemişlerdi. Hatta eskiden konu açmıştım bakabilirsiniz.

Merhaba ben laptopu almaya karar verdim fakat N11 gibi sitelerden hiç bu kadar yüksek fiyata ürün almamıştım. Güvenirlik açısından aşağıdaki linkten almamı önerir misiniz bir sıkıntı çıkar mı, Freedos satıyorlar cihazı yani alır almaz açamayacağım da herhangi bir sıkıntısını kurulumdan sonra görürsem sıkıntı yaşar mıyım acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi günler.

Aynı siteden aynı satıcıdan aldım , sıkıntı yok. Hatta bu satıcı arada indirim yapıyor. 14 gün içinde iade edebilirsin.

Aynı siteden aynı satıcıdan aldım , sıkıntı yok. Hatta bu satıcı arada indirim yapıyor. 14 gün içinde iade edebilirsin.

Teşekkürler. Peki sizce alınır mı bu cihaz bu fiyata bir kaç arkadaş pahalı olduğunu söyleyip şu modeli tavsiye ettiler inceleyip bi düşüncenizi söyler misiniz:

önerdikleri ucuz cihaz:

Maalesef MSI laptopların hepsi pahalı. Ben 2 aydır kullanıyorum. Oyun için kullanacaksanız ikisi arasından kesinlikle GP66. zira diğer laptopun ekran kartı Max-Q ve 144 Hz. MUX Switch'te yok galiba.

Maalesef MSI laptopların hepsi pahalı. Ben 2 aydır kullanıyorum. Oyun için kullanacaksanız ikisi arasından kesinlikle GP66. zira diğer laptopun ekran kartı Max-Q ve 144 Hz. MUX Switch'te yok galiba.
evet bence de bir kere almışken MSI daha mantıklı. 512gb ssd biraz kafamı karıştırıyor. Siz memnun musunuz cihazınızdan ısınmasından bahsediyorlar hep pek bi sıkıntı çıkarır mı performansta ben monitöre bağlı kullanıcam zaten ısısı sıcaklık olarak beni rahatsız etmez.

Cihazdan memnunum. Sıcaklıktan dolayı performans düşüşü hiç yaşamadım. İlk aldığımda 70-80 arasıydı hep.Fakat son zamanlarda nadir de olsa 90 derece görüyorum. Ekran kartı soğutma konusunda hiç sıkıntı yok. 70 bile nadir görüyor.Bunlar auto modda. SSD 1TB modeli olsa onu alacaktım , 512 GB az geliyor.Ekran konusunda tek eksik parlaklık. Parlaklık bana düşük geliyor.2K bir monitör alırsanız laptoptan tam performans alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…