MSI GP66 Leopard alınır mı?

doların tırmanışa geçtiği şu günlerde kur farkından etkilenmemek için bu fiyatı bence kaçırmayın, MSI marka olarak pişman etmez işlemci de çok başarılı umarım bu cihaz da sorun yaşamazsınız Monster gibi

İlk iş monstera pts gidip iade yapacağım. Muhasebeleri gün içinde onayladığı gibi satın alacağım. Umarım fiyat aynı kalır

Modeli donanım olarak kıyaslarsak tam bir performans cihazı. Bu fiyatın altında Monster modelleri mevcut ancak sorun yaşadığınızı belirtmişsiniz. Bu yüzden ben önereceğim RTX 3060 ekran kartı olması güzel bir ayrıntı.

Selamlar , monsterin cihazlarıda kötü değildir ama senin için maalesef kötü bir tecrübe olmuş elektronik şansı diye birşey var , msi a gelecek olursak kendini performans işlevleri konusunda kanıtlamış bir marka, özellikleride iyi, piyasadaki en iyi oyun işlemcilerinden birine sahip

Hocam selamlar, Bence seçtiğiniz model özellikleri ve fiyatı anlamında tavsiye edilenlere göre en mantıklı model bence fikrinizi değiştirmeyin bu cihaz alınır.

Monster'da sorun yaşamış olman üzücü. Şahsen tulpar T7 versiyonunu kullanıyorum 10875H işlemcili 3060 GPU'lu. Çok memnunum herhangi bir problem olmadı.

Bahsettiğin cihaz çok iyi görünüyor. F/P diyemem ama MSI kalitesi de çekici kılıyor.

Selamlar bence de fiyat performans cihazı. Fakat sorun yaşanmış üzücü durum olmuş. Ekran kartı için alintiladim güzel seçim olacaktır

4 bin daha verin 17.3 inc 3070 GP76 alın bence. 15.6 oyun için çok yetersiz.

Hocam ben bu bütçelere 2/2 vererek 6'dan geldim

Ben de Monster'ı iyi zannederek aldım her seferinde ama 30 serisi ekran kartlarında fena çuvallamışlar. Bizzat yaşayarak gördüm. Alacak arkadaşlara tavsiyem olsun, bekleyin. Zamdan kaçarken bela almayın başınıza.
Hocam selamlar, bence seçtiğiniz model özellikleri ve fiyatı anlamında tavsiye edilenlere göre en mantıklı model bence fikrinizi değiştirmeyin bu cihaz alınır.

Yarın iadem muhasebe tarafından onaylandığı an sipariş vereceğim

Zannediyorum tüm şansınızı bu bilgisayarda kullanmışsınız şaka bir yana umarım sorun çıkarmaz, iyi düşünelim iyi olsun.

Monster'ın 16/17k bandına kadar olan çoğu cihazını satın aldım, denedim. Hepsinde ayrı bir arıza çıktı. Çocuk oyuncağına döndü iyice. En azından 2K daha verip yıllarca kafam rahat kullanırım. Artık 4 Monster'dan sonra Monster fobisi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…