ahmetyasinayd Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #31 Daggerspell dedi: Fiyat konusunda da aşırı değil bence alınır her türlü. Ben de GE76 kullanıyorum. MSI kalite konusunda inanılmaz iyi. Asla pişman olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende satın almayı düşünüyorum fazla ısınıyormu?
Daggerspell dedi: Fiyat konusunda da aşırı değil bence alınır her türlü. Ben de GE76 kullanıyorum. MSI kalite konusunda inanılmaz iyi. Asla pişman olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende satın almayı düşünüyorum fazla ısınıyormu?
Daggerspell Megapat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #32 ahmetyasinayd dedi: Bende satın almayı düşünüyorum fazla ısınıyormu? Genişletmek için tıkla... Soğutması baya iyi. Isınma gibi bir problemle karşılaşmadım 6 aydır.
ahmetyasinayd dedi: Bende satın almayı düşünüyorum fazla ısınıyormu? Genişletmek için tıkla... Soğutması baya iyi. Isınma gibi bir problemle karşılaşmadım 6 aydır.