Forumu tekrar incelerken laptobumda 'Graphics İnjector' menü de, fotoğrafta görüldüğü gibi 'Model:Unkown' deniliyor. Acaba sorun bu yüzden olabilir mi ? Bu yüzden ise ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
Bütün grafik kextlerini yedeklerini alıp sildinmi? Windows açıp chkdsk yaptınmı? HfsPlus.efi varmı kontrol ettinmi? BIOS ayarlarını kontrol ettinmi? Eğer hepsini yaptıysan diskini tamamen formatlayıp deneyebilirsin. Windows silinecek, unutma.
Yoğunluktan dolayı deneme fırsatım olmadı ancak dün gece deneyebildim. Resim bulunan kxt'lerden çizgiden sonraki kxt'leri sildim. Denedim ancak yine sorun değişmedi. Gözünüze çarpan eksik veya fazlalık var mı acaba?
Windows kurduğum 120 gblık ssd var yanında ise 1tblık bir harddisk var. Kurulumu 1tblikten ayırdığım 100gblik alana kurmaya çalışıyordum. Bahsettiğiniz biçimlendirme harddiskten ziyade sistem galiba. Doğru mu anladım acaba?
Sorun Disk kaynaklı demek istiyorum. Mesela o1 TB' lık diski GUID Mac Extented Journaled olarak tamamen biçimlendir ve dene. Yada Win silip sıfır kurulum yaptıktan Mac yanına Win kurarsın. Böylesi daha uyumlu oluyor.