zube
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım
Sistem windows diskinde okuyamıyor. Windows açıp diskini command uygulamasını admin olarak çalıştırıp CHKDSK yapıp diskteki hataları onarmaya çalış. Nasıl yapılacağından emin değilsen aşağıdaki linki takip et:
Windows 8 ve 8.1: Chkdsk (DiskHata Denetimi) ile Disk Hatalarını Bulma ve Onarma enpedi-Windows 8
chkdsk yapıp tekrar deniyorum. Teşekkürler.
Düzeltme : @montezuma hocam c: yi onardı ancak yine aynı sıkıntı devam ediyor.
(NTFS-fs error (device /dev/disk1s1,pid 111): ntfs_restart_page_header_is_valid(): $LogFile version 2.0 is not supported.(This driver supports version 1,1 only.)) seklinde ibareler var. Ne olabileceği hakkıda bir fikriniz var mı acaba?
Diskte kurulum yaptığım kısmı sildim.Ardından usb'yi tekrardan hazırladım. Bios ayarlarını yapıp formatı başlattım.
Clover ekranında InjectIntel'i kaldırıp,Pm Patch seçili halde -v ile yüklemeye başladım. Resimdeki ekranda oradaki çember sürekli dönmek suretiyle kaldı.
Şimdi -x ile kurulumu yapıyorum ancak kurulduktan sonrada -v ile bağlanamadığımdan dolayı boot'u usb'den soyutlayamıyorum.
Kurulumu yapmam çok önemli. Yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Her türlü öneriye açığım. Yeter ki şu kurulumu gerçekleştirip kullanmaya başlayabileyim. Şimdiden teşekkürler.