MSI GP72 Leopard Pro fan çıkışları nasıl çalışıyor?

Sametbaykal

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2016
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. “MSI GP72 Leopard Pro” model laptop kullanıyorum. Bu laptop’un arkasında iki adet fan çıkışı var. Bunlardan sol tarafta ki daha fazla hava üflüyor. Sorum şu; bu çıkışların ikisi de hava mı üflüyor? Yoksa sağ tarafta ki çekiyor, sol tarafta ki mi üflüyor? Sağ tarafta ki GPU, sol tarafta ki CPU fanı diyenler de var. Kafam karıştı yardımcı olur musunuz? İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bende de tam tersi hocam. sol taraftan az hava üflüyor. bilgisayarcı biri cpu biri gpu normal dedi de 95 derece cpu sıcaklığı alıyorum. cpu nun kapanma sıcaklığı 100 derece? nasıl normalmiş anlamadım.

 
Arkadaşlar bende de msi gl63 var.Sol taraftan asla hava çıkmıyor. Full sağ taraftan ve bf1 de bile kasıyor.İnternetten bakıyorum millet 1050ti ile uçuyo ben low da bile 30 fps. Fan turbo modu açınca düzeliyor ama normalde oynanmıyor.Sol fanda sorun mu var acaba? Sizde durum nasıl
 
Bende de tam tersi hocam. Sol taraftan az hava üflüyor. Bilgisayarcı biri CPU biri GPU normal dedi de 95 derece CPU sıcaklığı alıyorum. CPU'nun kapanma sıcaklığı 100 derece? Nasıl normalmiş anlamadım.


Aynı modelde aynı sıkıntı bende de var, ben bilgisayarı alalı 4 sene oldu, termal macun mu değiştirmek lazım acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı