Daha fazla
14 Ekim 2021 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden satın aldım, 8 aydan fazla garantisi var. Laptopa ihtiyacım olmadığı için masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum, her gün aktif olarak 2-3 saat oyun oynuyorum, masaüstü 2070 gibi güç veriyor, işimi fazlasıyla görüyor, satış için acelem yok. Termal macun(Thermaltake TG-30 ile) ve fan bakımları düzenli olarak yapıyorum. Masaüstü sistem toplayacağım için satmaktayım. Kozmetik olarak makine 10/10 durumda, fabrikadan çıktığı gibi. Sarı sitede 45 bin liraya ilana koydum, sizce fiyat nasıl? Piyasayı yorumlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Satış gönderisi olmadığı için buraya fotoğraf falan koymadım buradan satış da yapmıyorum, sarı sitede de ilan onay bekliyor henüz. Satılmazsa da sorun değil kullanıyorum zaten dediğim gibi işimi görüyor, hatta monitör+klavye alıp devam etmeyi de düşünüyorum ancak bu fiyata az bir şey takviye yapıp AM5 sistem toplamak daha mantıklı geliyor. Kendisinden laptop olarak fazlasıyla memnunum, şu anda 12. nesil Intel işlemcilerle beraber yeni modeli çıktı, 3080 ile geliyor, eğer sıfır almayı düşünüyorsanız kesinlikle en iyi model olabilir.
Özellikler;
Özellikler;
- İşlemci: Intel Core i7-11800H (24m cache, 2.40 GHz, up to 4.60 GHz)
- Ekran kartı: RTX3070, GDDR6 8 GB.
- İşletim sistemi: FreeDOS olarak geliyor ancak orijinal Windows 11 key alınmıştır.
- Ekran: 17.3" FHD (1920*1080), 240Hz, close to 100%srgb
- Hafıza: DDR IV 16 GB(8gb*2, 3200MHz)
- SSD: 1TB NVMe PCI-e GEN4x4 SSD.
- Pil: 4cells, li-polymer, 65whr 4160 mAh.
- Güç adaptörü: 280W adaptör.
- Boyutlar: 397 X 284 X 25.9 mm.
- Ağırlık: 2.9 kg.
Son düzenleyen: Moderatör: