MSI GP76 Leopard 11UG-205XTR RTX 3070 laptop ne kadar eder?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 552
Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
14 Ekim 2021 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden satın aldım, 8 aydan fazla garantisi var. Laptopa ihtiyacım olmadığı için masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum, her gün aktif olarak 2-3 saat oyun oynuyorum, masaüstü 2070 gibi güç veriyor, işimi fazlasıyla görüyor, satış için acelem yok. Termal macun(Thermaltake TG-30 ile) ve fan bakımları düzenli olarak yapıyorum. Masaüstü sistem toplayacağım için satmaktayım. Kozmetik olarak makine 10/10 durumda, fabrikadan çıktığı gibi. Sarı sitede 45 bin liraya ilana koydum, sizce fiyat nasıl? Piyasayı yorumlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Satış gönderisi olmadığı için buraya fotoğraf falan koymadım buradan satış da yapmıyorum, sarı sitede de ilan onay bekliyor henüz. Satılmazsa da sorun değil kullanıyorum zaten dediğim gibi işimi görüyor, hatta monitör+klavye alıp devam etmeyi de düşünüyorum ancak bu fiyata az bir şey takviye yapıp AM5 sistem toplamak daha mantıklı geliyor. Kendisinden laptop olarak fazlasıyla memnunum, şu anda 12. nesil Intel işlemcilerle beraber yeni modeli çıktı, 3080 ile geliyor, eğer sıfır almayı düşünüyorsanız kesinlikle en iyi model olabilir.

Özellikler;
  • İşlemci: Intel Core i7-11800H (24m cache, 2.40 GHz, up to 4.60 GHz)
  • Ekran kartı: RTX3070, GDDR6 8 GB.
  • İşletim sistemi: FreeDOS olarak geliyor ancak orijinal Windows 11 key alınmıştır.
  • Ekran: 17.3" FHD (1920*1080), 240Hz, close to 100%srgb
  • Hafıza: DDR IV 16 GB(8gb*2, 3200MHz)
  • SSD: 1TB NVMe PCI-e GEN4x4 SSD.
  • Pil: 4cells, li-polymer, 65whr 4160 mAh.
  • Güç adaptörü: 280W adaptör.
  • Boyutlar: 397 X 284 X 25.9 mm.
  • Ağırlık: 2.9 kg.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Ekim 2021 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden satın aldım, 8 aydan fazla garantisi var. Laptopa ihtiyacım olmadığı için masaüstü bilgisayara geçmek istiyorum, her gün aktif olarak 2-3 saat oyun oynuyorum, masaüstü 2070 gibi güç veriyor, işimi fazlasıyla görüyor, satış için acelem yok. Termal macun(Thermaltake TG-30 ile) ve fan bakımları düzenli olarak yapıyorum. Masaüstü sistem toplayacağım için satmaktayım. Kozmetik olarak makine 10/10 durumda, fabrikadan çıktığı gibi. Sarı sitede 45 bin liraya ilana koydum, sizce fiyat nasıl? Piyasayı yorumlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Satış gönderisi olmadığı için buraya fotoğraf falan koymadım buradan satış da yapmıyorum, sarı sitede de ilan onay bekliyor henüz. Satılmazsa da sorun değil kullanıyorum zaten dediğim gibi işimi görüyor, hatta monitör+klavye alıp devam etmeyi de düşünüyorum ancak bu fiyata az bir şey takviye yapıp AM5 sistem toplamak daha mantıklı geliyor. Kendisinden laptop olarak fazlasıyla memnunum, şu anda 12. nesil Intel işlemcilerle beraber yeni modeli çıktı, 3080 ile geliyor, eğer sıfır almayı düşünüyorsanız kesinlikle en iyi model olabilir.

Özellikler;
  • İşlemci: Intel Core i7-11800H (24m cache, 2.40 GHz, up to 4.60 GHz)
  • Ekran kartı: RTX3070, GDDR6 8 GB.
  • İşletim sistemi: FreeDOS olarak geliyor ancak orijinal Windows 11 key alınmıştır.
  • Ekran: 17.3" FHD (1920*1080), 240Hz, close to 100%srgb
  • Hafıza: DDR IV 16 GB(8gb*2, 3200MHz)
  • SSD: 1TB NVMe PCI-e GEN4x4 SSD.
  • Pil: 4cells, li-polymer, 65whr 4160 mAh.
  • Güç adaptörü: 280W adaptör.
  • Boyutlar: 397 X 284 X 25.9 mm.
  • Ağırlık: 2.9 kg.
45 bir tık fazla gibi ama yinede yüksek fiyata satabilirsiniz. Hem Msi Hem 3070 Hem de Msi'ın üst modellerinden.

Valla ilanlara bakınca bende çok muallakta kaldım. Az önce İzmir 'den bir kadın musallat oldu, oğluna almak istiyormuş, parayı göndereyim kargoya verin dedi, kabul etmedim.

45k aşırı fazla. O fiyata 0 cihaz alınır. 30-35 civarları maksimum, GP kasalar üst modeller değil.
Bence de fazla ama sarı sitedeki ilanlara bakınca muallakta kalıyor insan. Gerçekten bilemedim, anormal bir durum var. 😅

Birkaç gün önce 40.000 TL 'den ilana koymuştum, 5 dakika geçmeden birisi mesaj atmış İstanbul 'a getirebilirsen alayım diye. Sonra 5 dakika içinde yazılınca işkillendim açıkçası, 40.000 TL 'ye ucuza mı veriyorum acaba dedim.

Vallahi ilanlara bakınca bende çok muallakta kaldım. Az önce İzmir'den bir kadın musallat oldu, oğluna almak istiyormuş, parayı göndereyim kargoya verin dedi, kabul etmedim.

Bence de fazla ama sarı sitedeki ilanlara bakınca muallakta kalıyor insan. Gerçekten bilemedim, anormal bir durum var. 😅

Birkaç gün önce 40.000 TL'den ilana koymuştum, 5 dakika geçmeden birisi mesaj atmış İstanbul'a getirebilirsen alayım diye. Sonra 5 dakika içinde yazılınca işkillendim açıkçası, 40.000 TL'ye ucuza mı veriyorum acaba dedim.

40.000'e alan varsa direkt verin bence.

40.000'e alan varsa direkt verin bence.
Güvenemedim, adam İstanbul 'a çağırıyor, az bir para da değil, değerli de ürün. Bu yüzden es geçtim. Ama araştırınca 40.000 TL bana normal fiyatmış gibi geldi. Dediğim gibi acelesi yok, kullanıyoruz işte hiçbir şeyi yok. Maksat ekranı büyütüp 2k ekranda daha fazla fps almak. Curved 27 inç monitör düşünüyorum inşallah. Eski sistemimde 27 inç vardı, yok abi bir türlü alışmıyor bu laptoba. 17.3 inç olsun belki bir nebze toplar beni dedim ama yok yani, adamları zor görüyorum. 27 inçte de çok büyük oluyor yalan yok ama belki bu sefer curved ile toplarız olayı. Hatta şu sıralar güzel bir monitör indirimde falan denk gelirse her türlü alacağım. 😅

Güvenemedim, adam İstanbul'a çağırıyor, az bir para da değil, değerli de ürün. Bu yüzden es geçtim. Ama araştırınca 40.000 TL bana normal fiyatmış gibi geldi. Dediğim gibi acelesi yok, kullanıyoruz işte hiçbir şeyi yok. Maksat ekranı büyütüp 2K ekranda daha fazla FPS almak. Curved 27 inç monitör düşünüyorum inşallah. Eski sistemimde 27 inç vardı, yok abi bir türlü alışmıyor bu laptopa. 17.3 inç olsun belki bir nebze toplar beni dedim ama yok yani, adamları zor görüyorum. 27 inçte de çok büyük oluyor yalan yok ama belki bu sefer Curved ile toplarız olayı. Hatta şu sıralar güzel bir monitör indirimde falan denk gelirse her türlü alacağım. 😅

Bizim Türklerin marka takintisindan dolayı bu kadar ediyor aslında:D ben o yüzden kakalayabildiğinize kakalayin diyorum. Onunla aynı seviyede sayilabilecek daha performanslı Legion'lar mesela sıfırda 40k şu an, ama ismi MSI diye atlayabiliyorlar.

Bizim Türklerin marka takintisindan dolayı bu kadar ediyor aslında:D ben o yüzden kakalayabildiğinize kakalayin diyorum. Onunla aynı seviyede sayilabilecek daha performanslı Legion'lar mesela sıfırda 40k şu an, ama ismi MSI diye atlayabiliyorlar.
Ben alırken Legion yoktu, yoksa tercih edebilirdim. Yanılmıyorsam 15.6 ekranlı olanı vardı oda benim işimi hiç görmezdi. Ama MSI ayrı bir dünya, bunu Monster alıp iade etmiş birisi olarak rahatlıkla söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı