İnceleme MSI GP76 Leopard 11UH-1007XTR incelemesi

Kullanıyorum. Batarya performansı kesinlikle en zayıf yönü. Başlarda çeşitli kombinasyonlar denemiştim pil süresini artırmak için ancak istediğim gibi bir artış elde edememiştim, o yüzden denemeyi bıraktım bir süre sonra. Harici grafik modunda, ekran 144 Hz, display overdrive açık ve kullanım modu sessizde olarak kullanmıştım en son pilde. 80% pilin bitmesi 40-60 dakika civarı sürmüş olması lazım. Mümkün olduğunca prize takabileceğim yerlere götürmeye özen gösterdim o yüzden, zaten menteşesi yüzünden pek de taşıyamıyordum bir zamanlar.

O menteşe sorununa güncelleme yapmayı unutmuşum. Servise gönderdim, ücretsiz bir şekilde menteşe, çerçeve, üst kapak değişimi yaptılar. Hatta 1-2 güne geri göndermişlerdi sanırım. Servislerinden oldukça memnun kaldım. Alt kapağı (ve dolayısıyla RAM yükseltmesi vs. yapmak için bozmuş olduğum garanti mühürünü de) yenileyip gönderdiler, test vs. de yapmışlar ama o kısım pek ilgilendirmiyor tabii beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…