MSI GP76 Leopard RTX 3070 alınır mı?

116.7 gözüküyormuş base wattage'ı. Dediğiniz gibi dynamic boost sanırsam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video'daki laptopun aynısını Ekran kartı W bakarsanız 130 'larda geziyor ?

Dynamic Boost ile artıyor hocam W değeri, base değeri 116.7. Maksimum 140 olabiliyor.

Hocam 10750H olan Modeli'de var o 115W değil mi? Garanti konusunu ne diyorsunuz?

İşlemci markası değişmedikçe Watt değişmez hocam. Garantisi standart 1 sene.

Dyanmic Boost hocam o. Legion 5 Pro her türlü daha güçlü bence.

Dynamic Boost ile artıyor hocam W değeri, base değeri 116.7. Maksimum 140 olabiliyor.

İşlemci markası değişmedikçe Watt değişmez hocam. Garantisi standart 1 sene.

Dyanmic Boost hocam o. Legion 5 Pro her türlü daha güçlü bence.

Hocam fiyat olarak uygun olduğundan dolayı alsam mı diye kararsız kaldım yine.Biliyorsunuz Almanya amazon'dan Legion 5 pro aldım fakat klavue ve garanti nedeniyle siparişi iptal ettim.Beklentim çok üst performans değil açıkcası.Beni en az 4,5 yıl idare edecek bir makine.Günde toplasan 2,3 saat ancak oyun oynarım.

Fiyat şu anda vergi kargo dahil 1908,37 Euro geliyor. Almanya'da satılan Legion 5 pro'dan fazla.Fakat ülkemizde çıkacak Legion 5 pro tahminim 20 ile 21 Bin lira arası çıkacak.Yani 2135 Euro kabaca diyebiliriz.Değer mi bilemedim şimdi.

Oyun konusunda Intel daha önde zaten, soğutma konusunda da daha iyi. Aman aman bir performans farkı olacağını hiç sanmıyorum, alın bence.

Oyun konusunda Intel daha önde zaten, soğutma konusunda da daha iyi. Aman aman bir performans farkı olacağını hiç sanmıyorum, alın bence.

Vira bismillah.Klavyede yine noktalı harfler yok.Ülkemizde garantisinin geçmesi ve Fiyatı cezbediyor.Şu makine Türkiyede olsa en az 25 bin satılır.Gp66 modeli 21.500 den satılıyor şu anda.

Link atma şansınız var mı hocam? Çok büyük bir sorun yaşatmayacaksa alın derim.

Alıyorum hocam ya.Tek kötü yanı 8 gb ram koymuşlar.Çok az , fiyatının uygun olması hem ram az hemde işletim sistemi yok içinde.Yoksa bu fiyata imkanı yok satılmaz. Ram alsam SSD alsam yine legion 'dan iyi fiyata gelecek bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…