MSI GP76 nereden satın alınabilir?

cpt111

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. MSI GP76 Leopard marka model laptop satın almak istiyorum fakat güvenilir bir mağaza bulamıyorum. Techburada ve teknorya internet mağazalarında fiyatlar uygun lakin çoğu insan mağduriyet yaşamış bununla da kalmayıp sorunları çözüme ulaşmamış. Bu tür durumlar sebebi ile tereddüt ediyorum. Güvenilir bir mağaza tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. MSI GP76 Leopard marka model laptop satın almak istiyorum fakat güvenilir bir mağaza bulamıyorum. Techburada ve teknorya internet mağazalarında fiyatlar uygun lakin çoğu insan mağduriyet yaşamış bununla da kalmayıp sorunları çözüme ulaşmamış. Bu tür durumlar sebebi ile tereddüt ediyorum. Güvenilir bir mağaza tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

Bütçe kaçtı hocam?

Hocam ikisi de puanı iyi olan satıcılar şikayetvar'a bakarsanız her yer kötü bir sıkıntı olmaz alınca

30 bine kadar alabilirim hocam.

O zaman ince hesap ve Sinerji bilgisayara bakın derim.

O zaman ince hesap ve Sinerji bilgisayara bakın derim.

Teşekkürler hocam ilginiz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı