MSI GS 73 Stealth 8RF-034XTR performans sorunu

Endymions

Centipat
MSI GS 73 Stealth 8RF-034XTR cihazını yeni aldım. Ürün özellikleri bakımından beni cezbetse de performans konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Oyun oynamayı seven bir insan olarak oyun odaklı bir ürün seçmeye çalıştım ama sorun benden mi kaynaklı yoksa cihazdan mı kaynaklı çözebilmiş değilim. Aynı ürünü kullanan ya da bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok memnum olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli olarak FPS düşmesi darboğaz ve anlık donma yaşıyorum bu sadece oyun ve uygulamalarda değil genel olarak Windows'da bir yavaşlık var. MSI DragonCenter uygulamasını yükledim ancak onunda nasıl ayarlanması gerektiğini bilmiyorum. Daha düşük gereksinimli bir cihazdan 140 150 FPS aldıgım oyun bu cihazda 80 90 ancak veriyor ve sürekli olarak 20 30'lara düşme yaşanıyor.

GS73 soğutması kötü bir laptop. İade etme imkanınız yoksa undervolt ve repaste öneririm ama soğutma sistemi yeterli olmadığı için ne kadar fark yaratır bilemiyorum. Bulabilirseniz Mastergel Maker Nano gibi kalın bir macunla, o yoksa MX-4 vb. idare edebilir. Laptopu masadan yükseltmek veya soğutucu az da olsa iyi etki verebilir.

Hiçbiri yaramazsa turbo boost u Throttlestop gibi bir programdan kapatabilirsiniz. Bilin ki bu da işlemcinizi sınırlandırmak demek, performansı bayağı düşürür önermem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı