MSI GS60 2PC Ghost İncelemesi

Merhaba öncelikle GS60 Ghost 2pl -49tr modelini kullanıyorum işlemci fanı hiç bişi yapmadan işlem yapmadan 2800 RP den aşağı düşmüyor bunu düşürmenin bir yolunu arıyorum sadece. bira kaç yerden araştırdım RwX64V1.6.4 genelde bu program ile editleniyormuş programın EC kısmından 02. blokda 70. satırdaki 30 değerini 29 yapınca fan yüksekten yavaşa doğru gidip reset arıtıyor 30 yapınca hiç bişi yapmadan 0 işlemde 2800 RP de çalışıyor 31 yapınca fan yükseliyor 0 yapında fan duruyor. yani bunu 2000 RP me felan düşüremeyizmi yani işlemci sıcaklıgı 47 dereceye fean çıkınca yükselse fan değeri yani durum kısaca bu pek anlatabildimmi bilmiyorum hocam.

Merhaba, öncelikle hangi model msi bilgisayara sahipsiniz? bu işlem için 2 tane program kullanılıyor. Bir tanesi bilgileri görmek için diğeri editlemek için.Daha onceki mesajlarımda paylaşmıştım. Eğer model benimkiyle aynı ise uğraşmadan tek programla sadece profilleri içeri atabilirsiniz. Zaten programlardan svet kepler ücretli bir program. Bilgilerinizi paylaşırsaniz yardımcı olmaya çalışırım.
cvp bekliyorum sizden fikir yada bilgi bilmiyorum yani

Bende GS60 2PC kullanıyorum aynı şekilde 2800 RPM aşyağısına düştüğünü görmedim ama rahatsızlık vermiyor bana şuan için.

Bende GS60 2PC kullanıyorum aynı şekilde 2800 RPM aşyağısına düştüğünü görmedim ama rahatsızlık vermiyor bana şuan için.
Rahatsızlıktan ziyade neden bu devirde çalışıyor nette dolaşırken ne gerek var bu devire işlemci zaten 32 den aşağı düşmüyor normal sıcaklıgı devir 2000 binde olsa bu sıcaklık olcak 1800 olsa gene bu sıcaklık olcak oyunun dışında kullanıldıgında bolda cihaz gerçekten bu deger çok sacma

cihaz çok ince bu sebepten dolayı kullanılan fanlar da hacimli ve kalın değiller ve hepsi birleşince normale göre biraz daha fazla devir yapması gerekebiliyor, en azından benim düşüncem bu yönde

cihaz çok ince bu sebepten dolayı kullanılan fanlar da hacimli ve kalın değiller ve hepsi birleşince normale göre biraz daha fazla devir yapması gerekebiliyor, en azından benim düşüncem bu yönde
ama zaten ısı 32 den daha aşağı düşmüyor kiişlemci 50 olsada fark etmez yabancı bir çok forumda herkes bu durumdan şikayetçi cihaz boşta iken 2800 RP çok gereksiz. Bence ayarlanabilmeli en azından bence 2000 RP olsa bu bile yüksek de nese yani.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı