emre_ngage
Hectopat
Merhaba öncelikle GS60 Ghost 2pl -49tr modelini kullanıyorum işlemci fanı hiç bişi yapmadan işlem yapmadan 2800 RP den aşağı düşmüyor bunu düşürmenin bir yolunu arıyorum sadece. bira kaç yerden araştırdım RwX64V1.6.4 genelde bu program ile editleniyormuş programın EC kısmından 02. blokda 70. satırdaki 30 değerini 29 yapınca fan yüksekten yavaşa doğru gidip reset arıtıyor 30 yapınca hiç bişi yapmadan 0 işlemde 2800 RP de çalışıyor 31 yapınca fan yükseliyor 0 yapında fan duruyor. yani bunu 2000 RP me felan düşüremeyizmi yani işlemci sıcaklıgı 47 dereceye fean çıkınca yükselse fan değeri yani durum kısaca bu pek anlatabildimmi bilmiyorum hocam.
cvp bekliyorum sizden fikir yada bilgi bilmiyorum yaniMerhaba, öncelikle hangi model msi bilgisayara sahipsiniz? bu işlem için 2 tane program kullanılıyor. Bir tanesi bilgileri görmek için diğeri editlemek için.Daha onceki mesajlarımda paylaşmıştım. Eğer model benimkiyle aynı ise uğraşmadan tek programla sadece profilleri içeri atabilirsiniz. Zaten programlardan svet kepler ücretli bir program. Bilgilerinizi paylaşırsaniz yardımcı olmaya çalışırım.