MSI GS60 Ağları görmüyor

TejoOs

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar elimde MSI GS60 marka ve modelli bilgisayar bulunmakta. Geçtiğimiz günlerden internet ağlarını görmüyor ve bilgisayardan ses cıkmıyordu. Servis Format atmamı önerdi ve format attım. 1 ay givarında süre geçti ve sorun gene oldu fakat bu sefer bilgisayardan ses çıkıyor. Ethernetten internet geliyor fakat WİFİ çalışmıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim :)
 
Ben de Windows 8'e ilk geçtiğim zamanlar bu sorunu yaşamıştım. Sana tavsiyem bilgisayarı açtıktan sonra Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları bu yolu izle sonra WİFİ'yi devre dışı bırak de sonra tekrardan etkinleştir. Ben sorunumu böyle çözmüştüm umarım sana da yardımcı olmuşumdur.
 
MSI Bilgisayarlarda SCM (System Control Manager) adlı bir uygulama var. Çalıştırıp oradan wi-fi yi açabilirsin. Genelde kamera bağlayın sorunu olduğu zaman oradan açınca açılıyordu. Buna bağlı olabilir. Eğer sürücülerin tanıtılımışsa tabi ki.
 
WiFİ kartının Donanım Kimliğini yazar mısın ?
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Fark ettim ki üzerinde üçgen var Driver'ini güncelliyim mi ? Yoksa Problem Başka mıdır ?

MSI Bilgisayarlarda SCM (System Control Manager) adlı bir uygulama var. Çalıştırıp oradan wi-fi yi açabilirsin. Genelde kamera bağlayın sorunu olduğu zaman oradan açınca açılıyordu. Buna bağlı olabilir. Eğer sürücülerin tanıtılımışsa tabi ki.
SCM'de WİFİ Açık gösteriyor
 
Kablosuz işaretinin üzerinde eğer ünlem işareti varsa üzerine sağ tıkla sorun gider seçeneğinden problemi öğrenebilirsin.
 
Hiçbir sorun yoksa eğer sana internet desteği veren kuruluşla iletişime geç ve bir de onlar baksınlar. Hattında belki sorun vardır.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı