En iyi YouTube matematik hocası önerisi

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Mehmet Bilge Yıldız'dan başladım, yok. Ablamıyorum. Kitabın ilk yarısını çok güzel anladım, denklemleri falan güzel anladım. Üslüye geçtim. İşlem önceliğine falan hiçbir şey anlamıyorum, kafam almıyor. Bana en iyi anlatan hocayı önerin. Tek derdim 10-15 net yapabilmek, ama olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O seviye için Mert Hoca baya iş yapar, ben kendim izlememiş ve hoşlanmıyor olsam da rehber matematik'in temelden aldığını duymuştum o da tercih edilebilir.

O seviye için mert hoca bayağı iş yapar, ben kendim izlememiş ve hoşlanmıyor olsam da rehber Matematik'in temelden aldığını duymuştum o da tercih edilebilir.

Rehber matematik o kadar hızlı konusuyor ki yetisemiyorum artık denedim onu.

Yani izledim aslında intromat kitabinimi alsam güzel anlatıyor bence de.

Rehber matematik o kadar hızlı konusuyor ki yetisemiyorum artık denedim onu.

Yani izledim aslında intromat kitabinimi alsam güzel anlatıyor bence de.
Eğer temeliniz yoksa intromat hakkında bir şey diyemiyorum. Ben direkt tyt ve ayt yi mert hocadan gidiyorum. 0>100 yaptığını düşünüyorum fazla soru ve bol pratikle. Bilen kişi pekiştiriyor bilmeyen kişi öğreniyor.

Eğer temeliniz yoksa intromat hakkında bir şey diyemiyorum. Ben direkt TYT ve AYT'yi mert hocadan gidiyorum. 0>100 yaptığını düşünüyorum fazla soru ve bol pratikle. Bilen kişi pekiştiriyor bilmeyen kişi öğreniyor.

Bende temel 0'dı işte az buçuk denklemi falan ogrendimde usludede bir yere kadar geldim ama az önce cidden artık sinirden aglayacaktım millet takır takır çerez gibi çözüyor ben daha temel kitapta kriz geçiriyorum aşırı büyük moral düşüşü yaşadım bu kitaba devam etmeyeceğim galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı