Msi Gs60 Ghost Pro (3K Edition) alacağım ama...

Ekins

Kilopat
Katılım
11 Eylül 2014
Mesajlar
116
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 12650H - RTX 4070 Mobile - 16GB DDR5 - 1TB SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Abd den bir arkadaşım getirecek fiyat oldukça uygun para kıyaslaması yapmanıza gerek yok. Tek kafama takılan soru 3k olmasının şu an dezavantajı olur mu ? Normalde monitörün çözünürlüğü neyse onda kullanmak gerekir. Kendi çözünürlüğünden aşağıya çekince görüntü bozuluyor. E aldım ben bu cihazı diyelim, full hd video izlerken bile biraz bozulacak demek olmuyor mu bu ? veya oyun oynarken 3k oyun açmak yürek ister. 870m var tamam ama her oyunu "yüksek ayarda" 3k açamayacağı için ben oyunları da full hd ye çekmek zorunda kalacağım. E yine görüntüde bozukluk yaşamaz mıyım ? Ama oyun ve video dışında 15,6 inc ekranda 3k çözünürlükte çalışma ortamı da hoş olmaz değil hani. Çok oyun oynamıyorum sonuçta. Bir de ben bunu alınca 5-6 sene kullanacağım kısmetse. Almışken 3k mı alsam ? yoksa acelesi yok mu ? Ona göre aynı modelin full hd ekranlısını alacağım.
 
Fiyatı uygunsa bir sorun yok demektir. Videolarda ise 1080p ekranda bile 720p izleyebildiğine göre bozulma söz konusu değil :) Oyunlarda ise 3k çözünürlükte bazı çok güçlü oyunlar hariç çözünürlüğü düşürmek gerekmeyecektir. Ben de gtx765mli modeli var full hd çözünürlükte high ayarda sadece AC4 oynayamadım. Oyunlarda çözünürlüğü düşürmen gerekirse bile en fazla 1 veya 2 çözünürlük düşürmek yetecektir, 3k ile arasındaki farkı tabii ki anlayacaksındır ama görüntüde bir bozulma olacağını sanmıyorum.
 
Valla rahatlattınız sağolun içimde bir huzursuzluk vardı :) ama başka yorumlar varsa alırım tabi
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı