Dunyanin en iyi nicki
Decapat
Daha güçlü soğutması olan bir laptop üzerinden çıkan parçayı takmanız gerekiyor.
Daha güçlü bir soğutucu daha fazla güç ile çalışır. Sorun yaratır bu.Daha güçlü soğutması olan bir laptop üzerinden çıkan parçayı takmanız gerekiyor.
Laptoplarda güç kaynağı yoktur. Ne kadar güç çeksenizde sıkıntı yok. Maksimum 5W - 10W gibi bir fark olur ve bu neredeyse hiç bir soruna sebep olmaz. Neredeyseden kastım: Tam bataryanın biraz daha çabuk bitmesi.Daha güçlü bir soğutucu daha fazla güç ile çalışır. Sorun yaratır bu.
Laptoplarda güç kaynağı yoktur. Ne kadar güç çeksenizde sıkıntı yok. Maksimum 5W - 10W gibi bir fark olur ve bu neredeyse hiç bir soruna sebep olmaz. Neredeyseden kastım: Tam bataryanın biraz daha çabuk bitmesi.
Dengeli modda kullanabilirsin şahsen öyle yapıyorum kendi nerde kaç mhzde çalışacağını ayarlıyor.Deneyebilirsin%98'e kadar ayarladığımda sadece 2.6 gHz hıza sabitliyor kendisini. %75'e ayarladığımda ise 2.6 gHz hzıından %25 düşüyor. 4 gHz hıza göre ayarlamıyor kendisini.
Anakartıma ve diğer donanımlara bu sıcaklığın bir zararı olur diye korkuyorum. Fikriniz nedir?
Dengeli modda bile 4 gHz olup 95 derecelere kadar çıkıyor. Bilgisayar resmen alev alıyor.Dengeli modda kullanabilirsin şahsen öyle yapıyorum kendi nerde kaç mhzde çalışacağını ayarlıyor.Deneyebilirsin
İşte dengeli modda öyle olmasının sebebi orda 4 ghz ile çalışmasa demekki 60 fps alacağına 35 40 fps alacaksın.Dengeli modun açıklamasında ısıyla performans arasında dengeli kullanım yazıyorya.Demekki 95 ferece o kadar da sorun değil.Ben monstera mail atmıştım böyle böyle işlemci 95 99 derece oluyor diye.Onlar işlemci 100 derece olunca kendini throttle ediyor demişlerdi bende 100 derece fazla değil mi dedim onlar 95 90 normal dediler.Dengeli modda bile 4 gHz olup 95 derecelere kadar çıkıyor. Bilgisayar resmen alev alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.