MSI GS65 9SF Undervolt

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha güçlü bir soğutucu daha fazla güç ile çalışır. Sorun yaratır bu.
Laptoplarda güç kaynağı yoktur. Ne kadar güç çeksenizde sıkıntı yok. Maksimum 5W - 10W gibi bir fark olur ve bu neredeyse hiç bir soruna sebep olmaz. Neredeyseden kastım: Tam bataryanın biraz daha çabuk bitmesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptoplarda güç kaynağı yoktur. Ne kadar güç çeksenizde sıkıntı yok. Maksimum 5W - 10W gibi bir fark olur ve bu neredeyse hiç bir soruna sebep olmaz. Neredeyseden kastım: Tam bataryanın biraz daha çabuk bitmesi.

Teşekkürler ama bu çok komik :D

%98'e kadar ayarladığımda sadece 2.6 gHz hıza sabitliyor kendisini. %75'e ayarladığımda ise 2.6 gHz hzıından %25 düşüyor. 4 gHz hıza göre ayarlamıyor kendisini.

Anakartıma ve diğer donanımlara bu sıcaklığın bir zararı olur diye korkuyorum. Fikriniz nedir?
Dengeli modda kullanabilirsin şahsen öyle yapıyorum kendi nerde kaç mhzde çalışacağını ayarlıyor.Deneyebilirsin

Dengeli modda bile 4 gHz olup 95 derecelere kadar çıkıyor. Bilgisayar resmen alev alıyor.
İşte dengeli modda öyle olmasının sebebi orda 4 ghz ile çalışmasa demekki 60 fps alacağına 35 40 fps alacaksın.Dengeli modun açıklamasında ısıyla performans arasında dengeli kullanım yazıyorya.Demekki 95 ferece o kadar da sorun değil.Ben monstera mail atmıştım böyle böyle işlemci 95 99 derece oluyor diye.Onlar işlemci 100 derece olunca kendini throttle ediyor demişlerdi bende 100 derece fazla değil mi dedim onlar 95 90 normal dediler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı