OzgurErdogan
Hectopat
Daha öncede bu konu hakkında yardım istemiştim forumdan fakat sorunu kendim çözmüştüm... Ama bu sorun sürekli hale geldi... Msı GS70 2PE win8.1.
Sorun şu:
Normal bir şekilde wifiden internete girerken internet birden gitti gözüküyor ve ünlem çıkıyor... Sorunu gider dediğinizde wifi yok oluyor. Ethernet ağı gözüküyor. Ağ bağlantıları kısmında sadece bluetooth ağı ve ethernet ağı kalıyor. wifi ağı yok. Aygıt yöneticisindeki ağ bağdaştırıcılarında wireless driveri pasif olarak gözüküyor... Aygıtın özellikler kısmında ise
Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45)
Bu sorunu gidermek için donanım aygıtını bilgisayara yeniden bağlayın.
yazısı çıkıyor...
Daha önce de aygıtı silip yükledikten sonra düzeliyordu. Şu anda bunu yaptığım zaman 1 gün sonra tekrardan aynı olay oluyor..
Sorun donanımsal mı yazılımsal mı anlamış değilim. Kaç gündür bununla uğraşıyorum. Kablolu internete geçmeyi bile düşündüm yani
Birçok forumda birçok sorun okudum hiçbiri yardımcı olamadı. Acaba başka bir güncellemenin eksik olması bunu tetikliyor mudur ? Bios vs ?
Yardımcı olabilicek birisi varsa şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Sorun şu:

Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45)
Bu sorunu gidermek için donanım aygıtını bilgisayara yeniden bağlayın.
yazısı çıkıyor...
Daha önce de aygıtı silip yükledikten sonra düzeliyordu. Şu anda bunu yaptığım zaman 1 gün sonra tekrardan aynı olay oluyor..

Yardımcı olabilicek birisi varsa şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: