MSİ GS70 Isınma ve Düşük FPS

cRovy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
Ben 2.5 Yıl önce VatanBilgisayar'dan MSI GS70 satin aldim. Kullandiğim 1 Yıl boyunca FPS çok iyiydi GTA5'de ultrada 40 50 fps aliyordum, fakat belli bir süreden sonra fps düşmeye başladı bilgisayar yavaş yavaş ısınmaya başladı. Ben pek fazla önemsemedim, bilgisayar iyice ısınmaya fps düşmeye başliyinca bilgisayarı formatliyayim dedim. 1TB'lik D diskim silindi yok disk yöneticisi vb. baktım internetten yabancı forumlardan kimse böyle bir sıkıntı yaşamamış, şu an 256 GB SSD ile idare etmeye çalişiyorum. Şu an CS:GO'da en yüksek ayarlarda bile 60 fps aliyorum. Eskiden 200 üstündeydi. Birkaç arkadaşıma sordum termal macun'u bitmiştir dediler ısınma sorunu için fakat yerel disk d için kimse bir şey bilmiyor. Isınma sorunu için ne yapabilirim, disk benim için fazla önemli değil olmadı taşınabilir disk alıp onu kullanırım, tek çözüm termal macun diyorsanız istanbul avrupa yakasında bildiğiniz götürdüğüm gün laptobumu geri alabilceğim bildiğiniz bir yer var mı ?Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı