MSI GS72 6QE Stealth Pro Nasıldır?

Bende bir zamanlar GS70'e kapılmıştım, gerçekten hem yapı olarak hem de özellik anlamında harika bir laptop. Ama biraz düşününce çok verdiğini anlıyorsun. Bence sen masaüstü bölümünde 7000 TL'ye oyun bilgisayarı toplama diye bi konu aç. Bi gör ortaya çıkan tabloyu, sonra karar verirsin laptop almaya.

Dediklerinizi değerlendirdim ve masaüstü almaya karar verdim 6.000 tl ye GTX 980 + Monitor toplanabilir mi
GTX 980 i VGA portuna bağlamak istemem.

Açtım teşekkürler.
Hala kafamdan çıkmıyor şu laptop siz de ilk PC alırken bu kadar kararsız kaldınız mı?
Bir yandan laptopu alıp her yerde oyun oynamak aklıma geliyor bir yandan da Ultra - 4XMsaa aklıma geliyor çıldırcam.

Bilgisayar almandaki amaç sadece oyunsa yani üniversitede okumuyorsan ve pc yi sadece evde kullanacaksan masaüstün den şaşma ama şahsen ben üniversitede öğrenciyim ve laptop gerçekten ihtiyaç benim için. Sen kendi ihtiyacına göre hareket edeceksin. Yoksa masaüstün deki performansı almak için gidip 12 13 bin tlye laptop alırsın o da 4 kilo falan olur taşıması sıkıntılı bir cihaz olur. Amaç sadece oyunsa zaten masaüstü al.

Aynen bende çok kararsız kalmıştım bu konuda. Dedim ya GS70 o kadar iyiydi ki bunu almalıyım diyordum, ama sonradan anladım o kadar para vermenin gereksiz olduğunu laptop'a. Masaüstü her türlü daha iyi oluyor, paran cebinde kalıyor.

Ayrıca laptop almak artık gereksiz olmaya başladı. 5.5 inç lik bir telefonla istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz benim gibi.

Size tam olarak durumu şöyle açıklayım;
Yaz geliyor mağlum köye , tatile , akrabaya oraya buraya gidilcek ben her yerde oyun oynayabileceğim bir PC istiyorum o da sadece laptopda var stealth pro biraz tuzlu ama her oyunu açıyor baktığım kadarıyla, bayağ bi de ince ama o fiyata çok iyi bir sistem toplanabiliyor.En çok oynadığım oyun Team Fortress 2 , GTA V ve Rainbow six siege şu anki masaüstümde R7 240 var her oyunu low'da açıyor ama fan sesi gibi bir derdi yok laptoplarda özellikle ince modellerde çok fan sesi oluyormuş.Laptopun içini açınca garanti gidiyormuş e arkadaş o zaman nasıl temizliyecez masaüstüne aç fön makinasını tak temizle kolay ancak laptop bunların yanında şu anki PC'im den kat kat performanslı ve taşınabilir.

Alma. Cayır cayır yanıyor oynarken. GE serisi öneririm. Ne kadar kalın o kadar soğuk.

Evet. Bir heves edip aldım üstüne bir ton sıkıntı çıkardı. Uygun fiyatlı bir ROG almanı tavsiye ederim. +4000 hiçbir laptop parası etmiyor. Bunları tecrübe ederek anlamak çok daha kötü. En azından başka insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Ayrıca 17.4 inch gerçekten hayvan gibi bir büyüklük. Çantasına bile zor sığıyordu. O yüzden 15.6 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…