MSI GS72 6QE Stealth Pro Nasıldır?

Onun yerine bunu almaya karar verdim sağolun:

sistem 15son.PNG

Onun yerine bunu almaya karar verdim sağolun:

Eki Görüntüle 148540

Woow ! Kardeş o nasıl sistem öyle :D Yalnız farklı sitelerden (sinerji, webdenal vb. gibi) alırsanız ekran kartını GTX980ti yapma şansınız olabilir.

Yalnız bu tür ekran kartları için 144HZ , 4K bir monitör almalısınız.

Bu kadar parayı gözden çıkardıysanız şunu tavsiye ederim,

Yeni Sistem 1.png Yeni Sistem 2.png Yeni Sistem 3.png

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayardan almayı tercih ediyorum evimin önünde, 4K ya o kadar hevesim yok açıkçası şu anda kullandığım monitor bile 1366X768 o monitor bana hayli hayli yeter. AMD'de hoşuma gitmiyor GTX 980 denince millet ayağ kalkıyor, bana tüm oyunları FHD ve MAX ayarlarda açsın yeter ve GTX 980 ve İ7 6700K kaç yıl götürür?

Vatan Bilgisayardan almayı tercih ediyorum evimin önünde, 4K ya o kadar hevesim yok açıkçası şu anda kullandığım monitor bile 1366X768 o monitor bana hayli hayli yeter. AMD'de hoşuma gitmiyor GTX 980 denince millet ayağ kalkıyor, bana tüm oyunları FHD ve MAX ayarlarda açsın yeter ve GTX 980 ve İ7 6700K kaç yıl götürür?

Bakın şöyle söyleyeyim. GTX980 çok iyi ama monitör dandik olunca zevkini alamayacaksınız. Onun dışında bende AMD kartlarından pek haz etmem ama R9 Fury X gerçekten tam bir f/p ürünü, özellikleri bakımından harika ve GTX980Tİ ile kıyaslanabilir.

Bunların dışında i7 almanızı tavsiye etmem eğer mühendislik programları gibi şeylerle uğraşmıyorsanız. Çünkü i5 ile tek farkları + olarak 4 tane daha sanal iş çekirdeğinin bulunması.

Eğer böyle bir sistem kurarsanız tam yıl olarak veremem ama çok uzun yıllar sizi max ayarlarda oynatır. :)

İ7 yi İ5 ile değiştirsem para tasarrufu olur evet ama oyunlarda performansı etkiler mi
ve İ5 in en son modeli nedir?
Ben FPS seven bir insanım görüntüye fazla önem vermem ancak ultra olursa istemem denem :D

İnsanlar o fiyata 8 yıl boyunca tüm oyunları high-ultra arası oynarsın diyor ben de paranın boşa gidiceğini hissettim.
Masaüstü almaya karar verdim.

merhaba arkadaşlar
Msi Gs72 6qe sealth pro bilgisarı aldım ama anlayamadığım bir soru var.
Özelliklerinde Cooler Fan Boost 3 sistemi var fakat ben nasıl aktif edildiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı