Mehmet Fatih Metin
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta önce bu bilgisayarı almaya karar verdim fakat gittiğim Vatan Bilgisayar mağazasında bu ürün yoktu yani ürünü deneme şansım olmadan başka bir Vatan Bilgisayar mağazasından sipariş olarak getirtip o şekilde aldım. Ben bu ürünü iade edip masaüstü sistem dizmeye karar verdim fakat bu iade cayma hakkı sanırım sadece internet üzerinden alınca oluyormuş. Ama ben mağazada sonuçta bilgisayarı deneyip de almadım. Ücreti ödedikten sonra zaten sipariş verildi ve 1 hafta sonra elime ulaştı. Bu konuda haklarım neler ve nereye başvurmam gerekiyor bilgisi olan veya daha önce böyle bir olay ile karşılaşan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Vatan Bilgisayar ile görüştüğümde bana mağazadan alınan denenip görülmüş ürünlerde bu şekilde iade olmadığını, bilgisayarla ilgili şikayetim varsa servise verip o şekilde sorun çıkarsa iade olacağını söylediler. Ben memnun kalmadım zaten iade edip tekrar aynı mağazadan bilgisayar dizeceğim. Bunun için nereye başvurmam gerekiyor?
Vatan Bilgisayar ile görüştüğümde bana mağazadan alınan denenip görülmüş ürünlerde bu şekilde iade olmadığını, bilgisayarla ilgili şikayetim varsa servise verip o şekilde sorun çıkarsa iade olacağını söylediler. Ben memnun kalmadım zaten iade edip tekrar aynı mağazadan bilgisayar dizeceğim. Bunun için nereye başvurmam gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör: