MSI GS73VR ısınma sorunu

TackleBarry

Megapat
Daha fazla  
MSI GS73 VR sahibiyim. Bilgisayarim daha 1 haftalik ve 3 saat Watch Dogs 2 oynadım. GPU 83 CPU 88 derece normal midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, bu sıcaklıklar normal değil ama sıcak havaları ve tahmin ettiğim kullanım şeklini göz önünde bulundurursak normal.
Fazla bi çözümü olmasa da, ilave iyi bir soğutucu ve sert zeminlerde oyun oynamanız değerleri normale düşürecektir.

Yalnız bu dereceler altinda sogutucu varken ve odam kilimali calisma masam üstünde ortam daha mukemmel olamaz normal degilmi sıcaklık

Laptopun içini açıp temizleyin, fanlarına toz kaçıp yavaş dönmesine sebep oluyor olabilir. Birde işlemci termal macununu değiştirin. Ha dur, 3 haftalık olduğunu görmedim. Siz bi servise gönderin 3 haftalıksa normal değil bu değerler.

Normal değim (normal 70-80 arası) ama anormal da değil. Altına koyduğumuz soğutucu nasıl bilmiyorum ama belki daha iyi bir sogutucuyla sıcaklıkları biraz daha düşürebilirsiniz.

Bu arada, normal değil derken, risk taşıyor anlamında da söylemedim.

Altında zalman 150 liralık sogutucu var 90 derece yi 1 kere ye mahsus gördüm 80 ile 85 arası genelde

Mesela arkadaşlar yine 3-4 saat watch dog oynadim bu sekilde bir grafik var karsimda bana sikinti cikarir mi

Laptopun içini açıp temizleyin, fanlarına toz kaçıp yavaş dönmesine sebep oluyor olabilir. Birde işlemci termal macununu değiştirin. Ha dur, 3 haftalık olduğunu görmedim. Siz bi servise gönderin 3 haftalıksa normal değil bu değerler.

Maalesef bu PC'nin doğal sonucu. Kesinlikle sorunları olan bir tasarım ve model. Sayısız arıza ve parça değişimi yaşadım. Elektrik kaçağı düzelmedi, menteşeler kırılıyor 2 kez ayrıca hard sil, RAM ve fanlar ilk yılın sonunda değişti. İndirimde 3 yıl önce yaklaşık 10 bin TL'ye aldığım hayatımın en kötü alışveriş listesinin başında gelir. Maalesef araştırmadan ve güvenilirliği ispatlanmamış bir model almamalıyım diye dersimi aldım. Kısa ve özetle pişmanım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı