MSI GS75 8RF macOS izlenceleri'nde sadece yeniden yükle seçeneği çıkması sorunu

Ağır Mimar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mimar - YouTuber
Merhabalar, MSI GS75 8RF model cihazıma bugün kendi hazırladığım config.plist ile Catalina 10.15.6 OpenCore USB bellek oluşturdum. Dortania ekibinin oluşturduğu Rehber'i adım adım takip ettim ve sorunsuz şekilde yükleme ekranına ulaştım fakat macOS izlenceleri'nde sadece "macOS'i yeniden yükle" seçeneği ile yükleme yapabiliyorum. USB içerisindeki Catalina sürümü "yükle" ile görünmüyor. Yeniden yükle dediğimde de internet bağlantısı ile yeni bir Catalina sürümü indirip onun kurulumuna başlıyor ve son 2 dakika kala ekran donup kalıyor. Donma probleminin USB içerisindeki modifiye edilmiş Catalina versiyonunun yüklenmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu konuda fikri olan varsa çok makbule geçer.
İyi günler.

WhatsApp Image 2020-07-16 at 21.13.48 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-07-16 at 21.13.48.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir online imaj. Yani kurulumu başlattığınızda yaklaşık 8 GB bir dosya indirmesi yapılıyor, haliyle ethernet ile internete bağlı olmanız lazım ve bağlantı sabit kalmalı. İzlediğiniz yolu ve rehberi bilmediğim için "modifiye edilmiş Catalina"'dan kastınızı anlayamadım maalesef. Türkçe bir rehber için:

Bu bir online imaj. Yani kurulumu başlattığınızda yaklaşık 8 GB bir dosya indirmesi yapılıyor, haliyle ethernet ile internete bağlı olmanız lazım ve bağlantı sabit kalmalı. İzlediğiniz yolu ve rehberi bilmediğim için "modifiye edilmiş Catalina"'dan kastınızı anlayamadım maalesef. Türkçe bir rehber için:

Cevabınız için teşekkür ederim. Belirttiğiniz rehberi takip ederek ilerledim fakat laptop kurulumu için detaylara Opencore - Laptop üzerinden bakmam gerektiği yazıyordu. USB belleğe MakeInstall.bat ile halihazırda 10.15.6 sürümünü indirip onu önyüklediğimiz için tekrar indirmesi garip gelmişti. Demek ki sıkıntı yokmuş. O zaman yeni bir konu açıp "Kurulum Sırasında 2 Dakika Kala Donma Sorunu" şeklinde mi ilerlemeliyim. Yoksa başka bir öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı