MSI GT 1030 soğutması nasıldır?

Merhaba, kartın aynı modeli bende mevcut. Witcher 3, GTA V, Assetto Corsa oyunlarında sınırları zorlarsam 83 derece maksimum olarak gördüm ben. Merak ettiğiniz oyunlardaki sıcaklık değerlerini söylerseniz biliyorsam cevaplandırmaya çalışırım.

Gta 5'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam ve sıcaklığı ortalama kaç oluyor? Maksimumu sormuyorum kaçta oluyor genelde baktığınızda?

Gta 5'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam ve sıcaklığı ortalama kaç oluyor? Maksimumu sormuyorum kaçta oluyor genelde baktığınızda?
Hocam Normal-High ayarlarda 1440x900 çözünürlükte oynuyorum. Genellikle Online oynarken 79-83 oluyor. Onun dışında offline oynarken 65-80 arası olduğunu hatırlıyorum.

Şu an bir yerde 620 liraya gördüm de sorayım dedim değerlendireyim onu ben. Bu arada FPS kaçlarda oluyor bu ayarlarda?
Hocam Story Mode Normal ayarlarda 90-100 FPS. Online'da private serverde şehir içinde ara ara 45-55 arasına düşüyor ama genel olarak 55 üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…