MSI GT 1030 soğutması nasıldır?

Merhaba, kartın aynı modeli bende mevcut. Witcher 3, GTA V, Assetto Corsa oyunlarında sınırları zorlarsam 83 derece maksimum olarak gördüm ben. Merak ettiğiniz oyunlardaki sıcaklık değerlerini söylerseniz biliyorsam cevaplandırmaya çalışırım.

Merhaba, kartın aynı modeli bende mevcut. Witcher 3, GTA V, Assetto Corsa oyunlarında sınırları zorlarsam 83 derece maksimum olarak gördüm ben. Merak ettiğiniz oyunlardaki sıcaklık değerlerini söylerseniz biliyorsam cevaplandırmaya çalışırım.
Gta 5'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam ve sıcaklığı ortalama kaç oluyor? Maksimumu sormuyorum kaçta oluyor genelde baktığınızda?

Gta 5'i hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam ve sıcaklığı ortalama kaç oluyor? Maksimumu sormuyorum kaçta oluyor genelde baktığınızda?
Hocam Normal-High ayarlarda 1440x900 çözünürlükte oynuyorum. Genellikle Online oynarken 79-83 oluyor. Onun dışında offline oynarken 65-80 arası olduğunu hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı