Kapalı MSI GT 710 1 GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
12
Ekran kartının ilk sahibiyim. EVGA 9500 GT kartımın arızalanması sonucunda 2019 yılında almıştım, fakat hangi ayda aldığım hakkında bir fikrim yok. Garanti etiketi termal macun değişimi için aşındırıldı, garanti kapsamında değil. Hafif oyunlar oynamalık, internette gezinmelik ve görüntü almalık ekran kartı. NVIDIA GT 710 basit 3D görseller oluşturabilir. VRAM bellek boyutu 1 GB, DDR3. PCIe 2.0 ile tam uyumlu, ancak geriye dönük uyumluluğu da var. Görselde görüldüğü gibi fanlı bir model var elimde.

VGA yuvasındaki vidalar kayıp ve kutusunun arka kısmında bir delik var. Onun dışında bir sorunu yok, DirectX 12 desteği var ve NVIDIA Kepler mimarisini kullanan bir ekran kartı, Fermi değil. Kutusu, kullanım kılavuzu, antistatik poşeti, Low Profile formu için metal arka braketleri ve ekran kartı port koruma plastikleriyle beraber verilecek. Yurtiçi kargo ile kargolayabilirim.

Fiyat: 350 TL, pazarlık düşünmüyorum.

Discord: Palyaço#6600

Görseller:

NOT: VGA portunun vidaları kayıp olduğundan dolayı yükseltme vidasını paket içine yerleştirebilirim.

Son düzenleme:
Hocam fiyat güzel, bir GPU-Z bilgisi isteyebilir miyiz sizden acaba, birkaç değere bakabilmemiz için?

Bu kart anladığım kadarıyla Fermi GT730'a çok yakın performans gösteriyor, hatta daha iyi. Fiyatı güzel yani, performansı da gayet tatmin eder diye düşünüyorum.

@Yiğitt35

Performansı çok iyi değil, çok kötü de değil gibi. Zaten GT 710'dan da çok bir şey beklememek gerekiyor, +230 GPU çekirdek, +250 bellek frekansı ile idare eder performans alabiliyorum. GTA: San Andreas, Minecraft, Zula, ETS 2, Mars: War Logs, Borderlands 2 & The-Pre-Sequel. GTA & Minecraft ortalama 120-140, diğer oyunlar da 50 FPS, idare eder diyelim.

Fermi G730'dan iyi performans veriyordur hocam Kepler mimarili GT710. İkisini de TPU üzerinden karşılaştırdım, sizin kartla Fermi GT730'u, Kepler GT710 daha iyi performans verir sonucuna ulaştım. Üstelik neredeyse yarı yarıya transistör farkı var, gölgelendirici sayısında da fark var, Pixel Rate ve Texture Rate kısmında yine Kepler GT710, Fermi GT730'a göre daha iyi. Yoksa tabii ki GT710 yani bu, alacak olanların yaptığı işlere göre performansını değerlendirmeleri için yazdım bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…