- Makaleler
- 12
Ekran kartının ilk sahibiyim. EVGA 9500 GT kartımın arızalanması sonucunda 2019 yılında almıştım, fakat hangi ayda aldığım hakkında bir fikrim yok. Garanti etiketi termal macun değişimi için aşındırıldı, garanti kapsamında değil. Hafif oyunlar oynamalık, internette gezinmelik ve görüntü almalık ekran kartı. NVIDIA GT 710 basit 3D görseller oluşturabilir. VRAM bellek boyutu 1 GB, DDR3. PCIe 2.0 ile tam uyumlu, ancak geriye dönük uyumluluğu da var. Görselde görüldüğü gibi fanlı bir model var elimde.
VGA yuvasındaki vidalar kayıp ve kutusunun arka kısmında bir delik var. Onun dışında bir sorunu yok, DirectX 12 desteği var ve NVIDIA Kepler mimarisini kullanan bir ekran kartı, Fermi değil. Kutusu, kullanım kılavuzu, antistatik poşeti, Low Profile formu için metal arka braketleri ve ekran kartı port koruma plastikleriyle beraber verilecek. Yurtiçi kargo ile kargolayabilirim.
Fiyat: 350 TL, pazarlık düşünmüyorum.
Görseller:
NOT: VGA portunun vidaları kayıp olduğundan dolayı yükseltme vidasını paket içine yerleştirebilirim.
VGA yuvasındaki vidalar kayıp ve kutusunun arka kısmında bir delik var. Onun dışında bir sorunu yok, DirectX 12 desteği var ve NVIDIA Kepler mimarisini kullanan bir ekran kartı, Fermi değil. Kutusu, kullanım kılavuzu, antistatik poşeti, Low Profile formu için metal arka braketleri ve ekran kartı port koruma plastikleriyle beraber verilecek. Yurtiçi kargo ile kargolayabilirim.
Fiyat: 350 TL, pazarlık düşünmüyorum.
Discord: Palyaço#6600
Görseller:
NOT: VGA portunun vidaları kayıp olduğundan dolayı yükseltme vidasını paket içine yerleştirebilirim.
Son düzenleme: