MSI GT 730 nasıl?

Arkadaşım! Bence RX550 Almanız daha mantıklı.
Şu an 730 a bağlı kalmak durumundayım ama eğer elime çok yakın zamanda para geçerse onu alacağım. Geçmezsede 1 sene sonra çok iyi bir tane almayı planlıyorum saolun.
Üzer GT 730 oynatır gibi geliyor ama 3600'e asla yakışmayacak bir kart.
Farkındayım. Maalesef bedavaya geldiği içün sesimi çıkaramıyorum. Bir yandanda mutluyum hani 3600 gibi bir işlemci bedavaya geliyor :)

Şu an 730'a bağlı kalmak durumundayım ama eğer elime çok yakın zamanda para geçerse onu alacağım. Geçmezse de 1 sene sonra çok iyi bir tane almayı planlıyorum sağ olun.

Farkındayım. Maalesef bedavaya geldiği içün sesimi çıkaramıyorum. Bir yandanda mutluyum hani 3600 gibi bir işlemci bedavaya geliyor :)

Hocam bedavaya nasıl geliyor?

Hocam bedavaya geldiyse bir saniye düşünmeden alınabilecek bir sistem. Upgrade yapılabilir elinize para geçince ancak GT 730 sizi idaretende olsa doyurmaz haberiniz olsun.

Ben şu ana kadar hiç oyun oynanabilir bir PC sahibi olmadım. MB Warband oynayabildiğime memnun olan biriydim :) bence şu an piyasadaki yüksek gereksinimli olmayan oyunlar beni 1 yıl idare eder :)

Şu an 730 a bağlı kalmak durumundayım ama eğer elime çok yakın zamanda para geçerse onu alacağım. Geçmezsede 1 sene sonra çok iyi bir tane almayı planlıyorum saolun.

Hocam 730 ın sıfırı daha pahalı 550den, kaç paraya alacaksınız o ekran kartını?

Ben şu ana kadar hiç oyun oynanabilir bir PC sahibi olmadım. MB Warband oynayabildiğime memnun olan biriydim :) bence şu an piyasadaki yüksek gereksinimli olmayan oyunlar beni 1 yıl idare eder :)
İşlemciniz piyasada ki hatrı sayılır işlemcilerden. Elinize bütçe geçerse düzgün bir ekran kartı ile sağlam bir pc toplamış olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı