MSI GT60 2OD-412TR alıyorum :)

Vital

Kilopat
Katılım
21 Mart 2014
Mesajlar
140
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
MSI GT60 2OD-412TR modelini pcdepoda şu anda piyasa fiyatından 700-800 tl düşük bir fiyata yakaladım ve siparişimi verdim.
MSI GT60 2OD-412TR SuperR Notebook yeni nesil msı gaming serisi laptop modelleri en ucuz 9 taksit seçenekleri ile pcdepo.com'da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
Gerçi ne yalan söyleyeyim bu fiyata siparişim iptal edilecek ve bir hata var diyecekler gibi geliyor. :D
Akşam havale yapacağım atmden. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Ne diyorsunuz arkadaşlar ?
 
Fiyat gerçekten çok iyi. Siparişin eline ulaşınca acil yorumlarını bekliyorum. Ona göre bende ya bu modeli alıcam ya da bunu;
MSI NB GT60 2PE-637TR Dominator Pro SuperR Notebook en ucuz kampanyalı fiyat ve 9 taksit seçeneği ile pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Ama özelliklere baktığım zaman senin almak istediğinle birebir olduğunu görüyorum. Tek fark ise ekran kartı GTX 880m olması. Ama sırf ekran kartına da 1100 TL daha fazla para vermek aklımı kurcalıyor açıkcası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cumartesi havale yaptım fakat pazartesi düşmüş sisteme, yarın kargoya vereceklermiş.. Bilmiyorum biraz geç gibi geldi bana.. 24 saati geçmiş oluyor yani pazartesi bile sisteme düşse çarşamba yatırılması. Neyse umarım ürün sorunsuz gelir. Bence sipariş vereceksen indirim bitmeden gt60 2od 412 den sipariş et :)
Aradım şimdi tekrar sordum. Havale indiriminden ve indirimden dolayı çok ciddi bir siparişleri olduğunu söylediler. Ben bile atladıysam normaldir ne diyelim. Perşembe akşamı gelir ürün elime yani.
 
Ben de bugun gözümü karartım.
Msı GT70 SuperR2 2OD-871TR Notebook Fiyatı 5.591,84 TL - ebrarbilgisayar.com

Modelini sipariş ettim. 2 kartla parçalı ödeme yapılabiliyormus buraya kadar her sey güzel. Babamın kartı kaptım hemen : ) Sonra benım karttan devam ettim ama karttan kaynaklanan bir sorun sebebiyle ödemeye onay verilmedi. Hevesi kursağında kalmak deyimini birebir yaşamış oldum. Yarın tekrar deneyeceğim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi hayirlisi guzel model ama aynı fiyata 880m 16gb ram 2tane ssd li siparis et bence 32 gb rame ihtiyacin olmaya bilir 2ssd de yeter bence :) Ama sen bilirsin gosterdigin model de uygun fiyat.

Dostum aldıgım ürün aldıgım fiyatta satılıyor şu an pcdepo'da 4392tl istersen onu sipariş et birazda paran cebinde kalsın. Sürekli fiyatla oynayan bir site ama :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı olan kesinlikle senin düşündüklerin ama gel gör ki insan kalbine söz geçiremiyor. Şu an sana ''o'' bilgisayardan yazıyorum artık :)
 
Vay be benimki hala elime geçmedi bugün kargo verilmiş.. Bende ebrardan indirimdeyken gt60 pro alacaktım ama indirimi kaçırdım malesef.. İstanbul'dan Tekirdağ'a 4 günde elime geçecek olması sinir bozucu biraz.
 
Vay be benimki hala elime geçmedi bugün kargo verilmiş.. Bende ebrardan indirimdeyken gt60 pro alacaktım ama indirimi kaçırdım malesef.. İstanbul'dan Tekirdağ'a 4 günde elime geçecek olması sinir bozucu biraz.
Umarım en kısa sürede sende istediğini alırsın dostum. Ben atladım ofisten(Üsküdar) aldım. Ondan bekleme olmadı çok fazla.
 
Üründe her hangi bir sorunla karşılaştınız mı ? :)
Endişelerim vardı açıkçası. Elden teslim almayı o yüzden seçtim. Faturayı imzalamadan önce açıp aksesuar paketi de dahil hepsini teker teker gösterip öyle imza attırdılar. Şu an için bir sorun gözlemlemedim. Şimdi Crysis 3 yüklüyorum. Bu oyunda sorun olmazsa zaten diğer oyunlar çok rahat çalışır diye düşünüyorum. Forumabir kaç tane resim ekleyeceğim şimdi. Daha sonra bizim gibilerin aynı sıkıntıları çekmemesi adına.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı