Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ancak Technopat Sosyal içinde okudaklarım bu laptop için pek iç açıcı değildi. Kronik sorunlarının olduğunu ve çok ısındığını belirtmişsiniz.
Bu durum üzerinde biraz daha araştırma yaptım, pahalı olduğu için uzak durduğum ancak gamebook sektöründe üst sıralara oynayan markadan almaya karar verdim. MSI. (biraz reklam yapar gibi olmuş.)
MSI'ın GT62VR 7RE-284XTR modelini gözüme kestirdim lakin hoşuma giden açıklayıcı bir inceleme göremedim. Ben de sizlere sormanın daha mantıklı olacağı kararına vardım.
Bu modelin 16GB olan versiyonunu bulabilirseniz bütçenize düşer.
Not: Attığınız modeli indirimde 7700TL'ye gördüğüm olmuştu. 1 ay civarı bir indirim beklerdim ben olsam okulların falan da bitmesiyle alakalı bir indirim için.
Bu modelin 16GB olan versiyonunu bulabilirseniz bütçenize düşer.
Not: Attığınız modeli indirimde 7700TL'ye gördüğüm olmuştu. 1 ay civarı bir indirim beklerdim ben olsam okulların falan da bitmesiyle alakalı bir indirim için.
@Docarsh Sorduğunuz model 8200'e benim attığım model de 10300'e düşmüş %25 indirim var. Bir bakın derim attığım model tam dediğiniz fiyata uyuyor şuan.
@Docarsh Sorduğunuz model 8200'e benim attığım model de 10300'e düşmüş %25 indirim var. Bir bakın derim attığım model tam dediğiniz fiyata uyuyor şuan.