Msi GT630 ekran kartı için gerekli diğer donanımlar

29233

Kilopat
Öncelikle bu sayfaya girmeden daha önce Türkçe kurallarına uymam için uyardılar. Her neyse konuya gelelim.

Msi GT 630 DDR3 2GB 128 Bit ekran kartını almak istiyorum. Sadece moba oyunlar oynayacağım, lol falan. Benim sıkıntım çok eski bi pc'ye takacağım, 6-7 senelik. Acaba ne gibi sorunlar olur? İntel'in soğutucusu var hala fabrika çıkışlı, bu kartı taşıyabilecek güç kaynağı ne kadar olmalı? Gerekli minimum derecede almam gereken donanımlar nelerdir? Söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benim bilgisayarım da eski 3-4 yıllık ve GT 630 aldım geçen sene. 250w güç kaynağım var. AMD Athlon II X2 250 3.00 GHZ işlemci , 2X4 GB Kingston KVR1333d3n9/4g Bellekler ve Asus m4n68t-m v2 anakart var. 250 GB da Seagate barracuda HDD mevcut. Sistem sorunsuz çalışıyor bende. Bence sende de pek sıkıntı olmaz. Ama o ekran kartını alacağına bence 100 tl daha verip ya da farkını koyup GTX 650 almaya çalış ya da GT 730-740. Bu kartlar daha iyi olabilir senin için. Kolay gelsin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı