Çözüldü MSI GT680 ekran kartı değişimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkan Belli

Hectopat
  • Merhaba arkadaşlar. Ben MSI GT680 kullanıcısıyım.
Leptobum'un üstünde bulunan gtx 560m ekran kartı şu anda yanmış durumda. Yeni bir ekran kartı alıp monte etmek istiyorum.
Özellikle bu forumda yardım istememin sebebi ; bu işi Türkiye'de video çekip yayınlayan ilk site olmanız.

MSI GT680 modeline uygun ekran kartları konusunda bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim. Teknik bilgim pek iyi değil. Kartı sipariş edip ortada kalmak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Recep bey bu konuyu görürseniz sizden ricam kartı nereden temin edeceğim konusunda yardımınız dokunursa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Abi'nin eski laptopu olan GT680'in ekran kartı değişim videosu var izlemeni tavsiye ediyorum. Sorularının cevabı bu videoda :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler :). Alacağım kart konusunda kendime çeşit sunmak istiyorum. Asıl problemi o noktada yaşıyorum. Bütün MXM 3.0 Type B kartlar uyumlu olur mu? . Mesela GTX770M veya GTX780M alsam uyum sorunu yaşar mıyım?

Clevo Alienware'den çıkma bir gtx765m buldum. 250$ fiyatı uygun geldi. Uyum konusunda bilgisi olan var mı ?

Clevo Alienware'den çıkma bir gtx765m buldum . 250$ fiyatı uygun geldi . Uyum konusunda bilgisi olan var mı ?
Zaten o bilgisayara da en baba o kart takılır gtx770 ve gtx 780 ağır gelir o sisteme ondan en mantıklısı zaten gtx765.

Teşekkürler Berkcan. Tanıdığım donanımla ilgilenen bir arkadaşım var, uyumlu olup olmadığını birde ona danışacağım. Sonucu en kısa zamanda buraya da yazarım.

Konuyu açtığım hesap ceza almış noktalama hataları yüzünden. Bu işi hafta sonuna kadar halletmem lazım buradan yazmaya devam edeceğim.

Bazı sitelerde gtx765m'in sandybridge işlemci ile uyumlu olmadığını gördüm. Bu bilgiyi doğrulayabilecek birisi var mı aranızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı