Başarılı Kurulum MSI GT683 i7 - Nvidia GTX 560m macOS Sierra

Arkadaşlar birkaç kurulumdan sonra bu hafta sonu daha kullanışlı bir sisteme kavuştum.

PC ayrıntıları:
  • MSİ GT683
  • İşlemci: Intel i7
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 980M
  • RAM: 16 GB
  • SSD: 120 GB
  • HDD: 750 GB

Montezuma tarafından paylaşılan macOS Sierra Güncel Kurulum İmajı ile yaptım.

BIOS ayarları: AHCI - UEFİ - Secure boot: Disable

Normal macbook PC gibi kullanıyorum fakat nvidia ekran kartı uyumluluk sorunları var.
Bir çok denemeler yaptım Ancak ne yaptıysam USB boot'tan kurtulamadım. Olsun yine de iPhone ile uyumlu bir PC güzelmiş :)

Çalışanlar:

• Eternet - Realtek8111 pkg paket yükleyerek
  • Wi-fi - Broadcom azure combo ağ kartı değişikliği yaptım. Kext yükledim + config.plist dosyasına ekleme yaptım Yabancı hackintos sitelerinden buldum.
  • Bluetooth - Broadcom azure combo ağ kartı değişikliği yaptım. Kext yükledim + config.plist dosyasına ekleme yaptım Yabancı hackintos sitelerinden buldum.
  • Airdrop - Gönder ve al yapıyor.

Çalışmayanlar:
  • Hoparlör - Realtek 892 daha önceki kurulumlarda olmuştu.
  • Mikrofon - Realtek ne yaptıysam olmadı.

Uzun zaman ve sabır gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses için VooDooHDA deneyebilirsiniz eğer MultiBeast işinizi görmedi ise.

WiFi ve Bluetooth çözümünü ayrı bir konu açıp bizimle paylaşmanız hoşumuza gider.

Teşekkürler Recep bey hem siz hem de teknopat sitesinden edindiğim bilgiler ile kurulumu yapmayı başardım. Sizin ve Ali Güngör beyin dualboot kurulumu videolarını seyrederek farklı ve önemli bilgiler edindim.

MSİ GT683 için Kurulum hakkında resim ekleyerek ve açıklamalar şeklinde bir paylaşım yapmayı düşünüyorum. Çünkü ben bazı yerlerde hiç cevap bulamadığım yerlerde hiç bir bilgiye ulaşamadım. belki bir kişiye yardımı olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı