Başarılı Kurulum MSI GT683-R - Niresh Mavericks

Cok ugraslar sonunda cok sukur kurdum tabi Tecnopat ailesinin buyuk faydası oldu onuda bastan soyleyim
Niresh Mavericks kurdum kuraraken ses seceneğini kaldırdım bazı secenekleri aktif ettim ama burda en onemlisi sesi kurmamak oldu cunki 10.9.5 e update edince ses gidiyor tum guncellemeleri yaptıktan sonra ses yukledim

Ekran Resmi 2015-02-22 23.45.21.png

Merhaba,

Dostum ben de aynı marka/model cihaza sahibim pek çok hackintosh versiyonu denedim en son iAtkos Y de aldım ancak yine facetime da kamera ve ses sorununu yaşadım. Kurulum hakkında (bu marka ve model için) dikkat edilmesi gerekenleri yada bir rehber oluşturabilirmisin?

Kardes aşşağıdaki linkte olan torrent dosyasını indir. R-Drive ile usb ye yazdır usb den boot ettikten sonra kuruluma baslamadan GraphicesEnabler=Yes yazman lazım yanlıs hatırlamıyorsam.
ekran kartı zaten otamatik olarak tanıyor ses dede sorun cıkmıyor sadece microfon ve usb 3.0 dasorun blutot mic. ile mic sorununu hallaettim usb 3.0 içinde driver mevcut zaten
yosemitehack10.10.2.torrent - Google Drive

Dostum çok teşekkür ederim, kısa zamanda deneyip sonucu burada paylaşacağım. Emeğine sağlık ilgine minnettarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı