MSI GT683R İşlemci Yükselmesi

Muhtemelen sorunun ondan kaynaklıdır . Dediğim gibi muadillerinde 150w adaptör kullanılmış .Başka bir adaptör denemenizi tavsiye etmekten başka yapacak bir şey yok .

Recep Beyden bir yorum bekliyorum MSI ın sitesinde Gtx 560m çıkışlı olan bu laptopa 150 W adaptor vermişler ki bu Laptopta Ram ve ekran kartı upgrade i var 135 W adaptor den yapabilir mi ?

Güncel Bilgi : GTA5 te MSA dahil herşeyi EN YÜKSEK ayarlara aldım ve oynadım Akıcı bir şekilde 30 - 35 fps yer yer 25 fps de oynatıyor sorun yok Fakat Msı Afterburner ile yaptığım gözlem şu şekilde Gpu Kullanımı %100 iken Cpu %15 - 28 arası gidip geliyor GPU kullanımı birden %60-45-50-70 lere felan düşünce CPU kullanımı %70 - %80 e çıkıyor yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum lütfen

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yaklaşık 2,5 yıldır. FPS drop'a çözüm bulabilen çıkmadı. Şu an geforce 560m ekran kartı arıyorum etrafta. Ayrıca MSI gaminglerde cpu değişimine asla girmeyin. Şarj aletinizide değiştirip, test edebilirsiniz. Ama fps drop yaşamaya devam edeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı