MSI GT683R Windows 10 ekran çözünürlüğü sorunu

uykuculinux

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Kaçdır Windows 10 kuruyorum. Her sürümde aynı sorunu yasıyorum.
Elimde Msi Gt683r notebook var. Driverları kuruyorum fakat, Ekran çözünürlüğünü bir türlü ayarlayamadım.
Bilgisayarın ekran çözünürlüğü 1920x1080. Ayarlardan bu ayayara alıyorum normalde %125 olarak gosteriyor bu ayarı %100'e cektiğimde oturumu kapat diyor.
Oturumu kapatıp actıgımda duzeliyor fakat bilgisayarı kapatım açtığımda yine aynı sorunu yasıyorum. Bilgisayarı oturum kapatıp acmak zorunda kalıyorum herseferinde yoksa iconlar ve yazı tipi bozuk oluyor.
Nvidia gtx 560 ekran kartı var ve son surum Windows 10 için driver kurdum, su an PC'de Windows 10 10158 kurulu.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdiye kadar çıkan tüm sürümleri hemen hemen kurdum 10130 dahil olmak üzere hepsinde aynı sorunu yaşıyorum, daha bugün 8.1.3 kaldırıp 10158 i kurdum belki düzelmiştir diye fakat olumsuz.
Acaba bu sorun sadece bendemi var başka kimsede yokmu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı