Satılık MSI GT70 0NC Laptop

Msizede

Hectopat
Makaleler
1
670M ekran kartı yanan laptopumu satmaya karar verdim.
Cihaz onboard ekran kartı ile sorunsuz çalışmaktadır.

Fiyat tekliflerinize açığım.

Özellikleri ;

MSI GT70 0NC

CORE İ7-3610QM 2,3 GHZ (TURBO :3,3GHZ)
16GB RAM (4X4 DDR3 1600MHZ )
128GBSSD
750GBHDD
17'' FULL HD
BLU-RAY
UNLOCKED -BIOS

ZAn0l0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İçindeki onboard ekran kartı nedir ? Fiyat için aklındaki rakamı söylersen daha iyi olur aslında.

Ekran kartı değiştirilebiliyor mu?

Kusura bakmayın cevap yazamadım , ceza almışım 24 saat haricen resim yüklemekten dolayı . (Mesaj düzenleme yerinde bulunan resim ekleme linki üyelerinize tuzak olarak mı konmuş acaba ? Burdan teyessüflerimi bildiriyorum yöneticilere :) )

Yeni bir riske girip aşağıdaki resmi gönderiyorum. :sinsi: , cevap yazamazsam anlayın ki ceza yemişim.

@Yusuf Ziya Terzioğlu ,

Capture.JPG

Merak edenleriniz için @Silinen üye @Hakan Yıldız , Laptoptan çıkarttığım NVIDIA GeForce GTX 670M ekran kartı aşağıdaki gibidir.
Tekliflerinizi bekliyorum.

20150122_133113.jpg

Laptop ekran kartlarının 2. eli konusunda hiçbir fiyat bilgisine sahip değilim. O yüzden ne kadara satılacağını ben bilmiyorum.

2. El hakkında benimde bir fikrim yok lakin , orjinal kart fiyat bilgisine sahibim ,

MSI servisi birebir değişim için benden 470$ +KDV istedi ...

Yazık olmuş güzelim makineye.

Makineye fiyat olarak 1600-2000 arası fiyat verebilirsin. Bence 2000 üstüne çıkma ama 2. el olması ve ekran kartının olmaması büyük sıkıntı. İçindeki onboard ekran kartı cidden Blu-ray bir film izlerken kastıracak cinsten. Taktırmak isteyen adam da çok masraf edecek mantıklı fiyat budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı