MSI GT70 2PE Dominator Pro Üst Tuş Takımı Aktifleştirme

Nurullah188

Kilopat
Daha fazla  
MSI GT70 2PE Dominator Pro bilgisayarım var. İlk aldığımda üst tuş takımı çalışıyordu. Turbo açma, klavye renk değiştirme, uçak modu, ekran kapatma gibi işlemleri kısayol olarak kullanıyordum. Ancak formattan sonra bu tuşları ne yaptıysam çalıştıramadım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
IMG_20171231_014900-min (1).jpg

SCM Programı bilgisayarımda kurulu. Ancak sağ tıklayınca P1 çıkması gerekiyormuş, ben sağa tıklayınca P1 çıkmıyor. O yüzden tuş ataması yapamıyorum. Dün gece 4e kadar uğraştım ama nafile yapamadım.

Asım Demir Cevap için teşekkür ediyorum. Ancak SCM programını kurmuştum ona rağmen olmuyor. Programın üzerinde sağ tıklayınca P1 setting seçeneği çıkmıyor. O yüzden tuşların atamasını hiçbir şekilde yapamıyorum.

Cevap verebilecek yok mudur?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 290
Uygun sürücüleri indirdim bilgisayara format attıktan sonra sürücüleri kurdum ama malesef yine olmadı. Scm programını sorunsuz kuruyorum ancak sağa tıklayınca p1 setting ayarı çıkmıyor.

ilgilnedin yine de teşekkür ederim. Bu işten anlayan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim P1 tuşlarını çalıştıramadım. SCM programını kuruyorum simge üzerinde sağa tıklayınca. Resimdeki seçenekler çıkyor P1 Setting çıkmıyor.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı