MSI GT70 SuperR 2OD-453TR vs ASUS GT70JH-T4168H

Hangisini seçmeliyim

• Asus

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .

MehmetAlbayrak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar
Ben bir laptop almayı düşünüyorum fakat 2 laptop arasında kaldım acaba hangisini tercih etmeliyim sizce aşağıdaki verdiğim model laptoplardan hangisi almalıyım.

Laptop Modelleri

MSI GT70 SuperR 2OD-453TR

Asus G Series G750JH-T4168H

İki laptopun özellikleri de aynı sayılır fakat MSI'ın bir artısı var oda 2x128GB SSD ve 1 TB HDD içerirken Asus 256GB SSD ve 750 GB HDD içeriyor.
Hangisi senin için uygunsa onu al.

İki laptopun özellikleri de aynı sayılır fakat MSI'ın bir artısı var oda 2x128GB SSD ve 1 TB HDD içerirken Asus 256GB SSD ve 750 GB HDD içeriyor.
Hangisi senin için uygunsa onu al.
Msı soğutmasından korkuyorum bir sıkıntı cıkarmaz heralde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkarmaz. Zaten kasa kalın. Büyük ihtimalle çift fan vardır. Ve çift fan hiçbir sıkıntı çıkarmaz.
Bu zamana kadar asus kullandığım için asus'dan vazgeçmek istemiyorum ama arkadaşında dediği gibi kapasitede msi önde.

Asus çok ağır bir cihaz. MSI Asustan hem daha hafif hemde daha performanslı buna inan dostum Tabi bu sana kalmış bir sey.

Asus çok ağır bir cihaz. MSI Asustan hem daha hafif hemde daha performanslı buna inan dostum Tabi bu sana kalmış birsey.
Aaten bu msi bulmadan önce tek seçeneğim asus du fakat şimdi bu msi baya kafamı karıştırdı büyük ihtimal msi alıcam ama hayırlısı olsun Yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Ben de MSI tavsiye ederim yillardir Asus kullanan biri olmama ragmen. Istedigine ulasirsin umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…