MSI GT70 Windows 7

• Konuyu başlatan betobab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.440
B

betobab

Ziyaretçi
Arkdaşlar MSI GT70'de biliyorsunuz ki Windows 8 yüklü. Acaba Windows 8 tüm oyunları çalıştırı mı? Ayrıca ben oyunları internetten torrent indiriyorum ve çok fazla oyun atıyorum. Genel de PC'nin hafızasına acaba çok fazla oyun atmak msı gt70'e zarar verir mi ? Şimdiden teşekkür ederim. Oyunlarda bu arada hepsi kısayol yapıp koyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 oyun konusunda çok sıkıntılı. Sürücüleri güncellemiyor ve bu yüzden oyunlarda performans düşük oluyor. Windows 7 kesinlikle tavsiye etmiyorum! Yeni çıkan oyunların hepsi en iyi Windows 8'de çalışıyor. Windows 8 oyun için en iyisidir!

Bir de GT70 almaya paran varsa bi zahmet oyunları da orijinal al.

Windows 7 oyun konusunda çok sıkıntılı. Sürücüleri güncellemiyor ve bu yüzden oyunlarda performans düşük oluyor. Windows 7 kesinlikle tavsiye etmiyorum! Yeni çıkan oyunların hepsi en iyi Windows 8'de çalışıyor. Windows 8 oyun için en iyisidir!

Bir de GT70 almaya paran varsa bi zahmet oyunları da orijinal al.
Size katılmıyorum recep bey kusura bakmayın ama ben bu bilgisayarı (Msı Gt70 Dragon Edition 2) paramı biriktiripte aldım ki böyle bir bilgisayarı uzun zamandır almayı planlıyordum. Kısacası paramı buna yatırdım ve orijinal oyunların fiyatlarının ne kadar uçuk olduğu ortada hadi diyelim 5 oyun aldın 500 lira oyuna mı para yatırayım. Yapsınlar orijinal oyunları 40-50 liraya alayım ona tamam :cool:

Hocam peki bu GT680 ekran kartlıların fiyatı gitti gidiyor tarzı mağzalarda 5.6 ay içinde ne kadar düşer ve internetten yani gitti gidiyor ve ebaydan siparış yapmamı önerir misiniz ? Bir de bu ebay gitti gidiyorun yurt dışı temsilicisi mi ? Yani gitti gidiyor'u aradığımızda ebayın mallarını alabiliyor muyuz ? Şimdidien teşekkür ederim ayrıca hashüs abi sana katılıyorum :) Oyun konusunda.

Ancak dediğin yerlerde oyun seçeneği kısıtlı oluyor ve torrent daha fazla oyun bulunuyor. Oyun bilgisayarı alcaksan hakkını vericeksin yani bayağı oyun yükleyeceksin. Ayrıca bu korsan oyunlar sanırım orijinallere göre daha PC'nin istediği sistemi artıyomuş bu doğru mu ? Yani orjinal de 256 MB isterken korsanda 512 istiyomuş.

@hashüs Steam'de oyunlar 5-10 $'lara kadar düşüyor. Dediğin gibi 100 TL'ye de oyunlar vardır halen ama Steam'de 40-50 TL'den ucuz tonla oyun var. Daha geçen yaz indirimlerinde GTA 4 5 $'a kadar indi.
Egemen kardeşim Steam'de oyunların o kadar fiyata indiğini bende biliyorum. Fakat sana şunu soruyorum yeni çıkan bir oyunun orijinal fiyatını ortalama olarak söyler misin?:D Ben BF4 çıkacak bekleyeceğim 12 ay, belki daha fazla, ondan sonra oyunun fiyatı düşecek, ben alacağım oynayacağım. Bu konu tartışmaya bile gelmez:D

- - - Güncellendi - - -

Ancak dediğin yerlerde oyun seçeneği kısıtlı oluyor ve torrent daha fazla oyun bulunuyor. Oyun bilgisayarı alcaksan hakkını vericeksin yani bayağı oyun yükleyeceksin. Ayrıca bu korsan oyunlar sanırım orijinallere göre daha PC'nin istediği sistemi artıyomuş bu doğru mu ? Yani orjinal de 256 MB isterken korsanda 512 istiyomuş.

Öyle bir şey yok kardeşim. Oyunu bildiğin kırıyorlar istenen özelliklerini değiştirme gibi bir şey olmuyor.:cool:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı