Evet RoG serisinden bir ürün. Bir ara bu üst segment ürünlere bakmıştım hep alabileceğimden değil ama meraktan
Asus'un bu modeli bence kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir ürün. Normalde Asus hastası bir kullanıcıyımdır ve Asus ürünlerinden bir defa bile şikayetim olmadı ama HDD'si yavaş, grafik kartı 700 serisinden... Üstelik fiyatı da MSI'dan daha yüksek, bu handikaplara rağmen.
Bence MSI GT72 modeline yönelmelisiniz ikisinin arasındaysanız. Fakat Monster bilgisayarlara bir ara bakmanızı öneririm. Son senelerde plastik kasadan da yavaş yavaş alüminyum kasalara geçiş yapıyorlar. 3 fanlı ürünlerinin Youtube'da ısınma testleri var. Bence harikulade ürünler. Ayrıca benim çok önem verdiğim bir şeyi de her zaman yapıyorlar. Bir şeyin göz boyamak için çok görünenini kullanmaktansa, gerçekten kaliteli ama az-öz mantığına yöneliyorlar.
Mesela 4 GB ekran kartı kullanmaktansa atıyorum 2 GB koyuyorlar ama son modelini kullanıyorlar. Veya 1 TB 5400 RPM HDD koyacaklarına atıyorum 750 GB 7200 RPM koyuyorlar. Benim kriterlerime uyuyor hep. Sadece bir tavsiye yani. Bakmanızı, araştırmanızı öneririm.