MSI GT72 6QD BIOS güncellemesinden sonra siyah ekran

drokber

Hectopat
Katılım
5 Kasım 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GT72 6QD Dominator laptopum var. MSI sitesinden indirdiğim dosyayla BIOS'u son versiyona günceliyordum her şeyi talimatlara göre yaptım. Ardından tuşa basmamı söyledi yeniden başlamak için bastım. Tuşa bastığımda PC kapandı tekrar açıldı ama siyah ekran gösteriyor hep. BIOS ekranında sıfırlamak istedim ama BIOS'a girip giremediğimi bile bilmiyorum. Klavye ışıkları yanıyor fan sesi geliyor ama ekran simsiyah. Çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

@Recep Baltaş
@Ali Güngör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS brick olmuş arkadaşın belirttiği gibi sizin halledebileceğiniz bir problem değil. BIOS eepromu sökülüp programmer ile tekrar flashlanacak. Garantisi dolduysa MSI teknik servis yüksek fiyat çekebilir. Bu işlem teknik servisine göre 100 ila 200 lira arasında yapılıyor. Profesyonel ve güvenilir bir teknik servise başvurun. CMOS sıfırlamakla falan da boşuna uğraşmayın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı