MSI GT72 mi toplama sistem mi almalıyım?

Ugurerrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, msı gt72 almak istiyorum ama arkadaşlarım kasa toplat diyor alacağım bilgisayarın beni senelerce idare etmesini istiyorum ve oyunları rahat oynamak istiyorum. Ayrıca bilgisayarımı üniversitede de kullanmak istiyorum, kararsız kaldım yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bilgisayarı üniversiteye götüreceksen yani derslere not almak vs. için sokacaksan zaten kendin kararını vermiş sayııyorsun.
Ama benim üniversitede kendi evim olur (öğrenci evi) okulada götürmem falan diyorsan tabikide masaüstü al.
Masaüstünü küçük değişiklerle kullanım ömrünü 1-2 yıl bile artırabilirsin. Fakat laptop da bu pek geçerli değil.
Kararını bizimle paylaşırsan seviniriz.

Kendi evimde kalacağım almak istediğim laptop çok hoşuma gitti ama masaüstünün vereceği performans aklımda çıkmıyor çok kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata toplayacağınız masaüstü bilgisayarda daha çok performans alacaksınız. Mobile geçince parçalardan kısıyorlar, mesela GTX 980 yerine, GTX 980M kullanılıyor mobil cihazlarda. M işareti mobil olduğunu gösteriyor ve masaüstü modeline göre daha az performanslı oluyor bu kartlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı